Antena Meniu Search
x

Calatorie incendiara pe E70: O masina a inceput sa arda in mers

Momente tensionate, aseara, pe Drumul European 70, in judetul Giurgiu. O masina a inceput sa arda in mers, fara ca soferul sa isi dea seama de pericol.

Vezi și

Abia dupa ce a fost atentionat de un alt barbat aflat in trafic, omul a tras pe dreapta. Cativa localnici din zona au pus mana pe galeti si au incercat sa-l ajute, pana la sosirea pompierilor.

In doar cateva minute, toata partea din fata a autoturismului a fost inghitita de flacari. Soferul, ajutat de localnici si cativa martori, au aruncat cu apa in speranta ca vor reusi sa potoleasca focul.

Galetile n-au fost insuficiente, asa ca au tras un furtun dintr-o curte. Nici el nu le-a fost, insa, de prea mare ajutor. Flacarile se tot inteteau.

Abia cand au ajuns pompierii, oamenii au putut rasufla usurati. Ei au reusit sa lichideze incendiul si sa inlature pericolul.

Incidentul a avut loc pe Drumul European 70, in dreptul localitatiie Copaciu. Soferul si pasagera din dreapta au avut noroc cu un alt barbat din trafic care i-a atentionat ca din autoturismul lor iese fum. Cel mai probabil, totul a fost cauzat de un scurtcircuit la sistemul electric.

Traficul in zona a fost blocat cateva zeci de minute, dar nu de vreun echipaj de politie. Niciun om al legii nu a intervenit sa dirijeze circulatia. Alte doua autoturisme s-au aprins in acelasi mod, la inceputul saptamanii. Unul pe Autostrada Soarelui, la punctul de taxare de la Fetesti, celalalt pe Autostrada Bucuresti-Pitesti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Stiri sociale » Calatorie incendiara pe E70: O masina a inceput sa arda in mers