Antena Meniu Search
x

Capitala, din nou sub zăpadă. Peste 200 de utilaje şi o mie de oameni deszăpezesc străzile din Bucureşti

Ninsorile s-au întors în Muntenia şi este aşteptat să se depună un strat consistent de zăpadă. În Bucureşti, peste 200 de utilaje de deszăpezire şi mai mult de o mie de oameni vor curăţa străzile de zăpadă în următoarele ore.

Ninsorile s-au întors în Muntenia şi este aşteptat să se depună un strat considerabil de zăpadă. În Bucureşti, peste 200 de utilaje de deszăpezire şi mai mult de o mie de oameni vor curăţa străzile de zăpadă în următoarele ore.

241 de utilaje şi 1.200 de operatori manuali acţionează pentru degajarea zăpezii şi împrăştierea de material antiderapant pe arterele principale, dar şi pe străzile secundare, potrivit dispoziţiilor primarului general, Gabriela Firea.

Pe parcursul nopţii de marţi spre miercuri au intervenit 341 operatori şi 94 de utilaje, a informat Primăria Capitalei, miercuri, prin intermediul unui comunicat de presă.

În sectorul 1, Romprest a acţionat cu 26 de utilaje şi 122 operatori care au împrăştiat material antiderapant pe străzile principale.

Pe acelaşi subiect

În sectorul 2, Supercom a folosit 17 utilaje şi 52 de operatori care au acţionat cu material aniterapant, tot la nivelul străzilor principale.

În sectorul 3, Rosal a intervenit pe străzile principale cu 17 operatori şi 13 utilaje, iar pe străzile secundare cu 14 utilaje.

În sectorul 4, Rebu a folosit 50 de operatori şi 10 utilaje, iar în sectorul 5, Romprest a acţionat cu 44 de operatori şi şapte utilaje pe străzi principale.

În sectorul 6, Urban a intervenit de asemenea pe arterele principale cu 56 de operatori şi şapte utilaje.

Pentru orice probleme cauzate de fenomenele meteo, cetăţenii pot suna la numărul de telefon gratuit 0800.800.868.

Meteorologii au emis, miercuri, o atenţionare Cod galben de ninsori local însemnate cantitativ şi temporar viscolite pentru nouă judeţe din sudul şi sud-estul ţării şi municipiul Bucureşti, valabilă până joi dimineaţa.

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie, în intervalul 8 februarie, ora 10,00 - 9 februarie, ora 9,00, în sudul Moldovei şi în cea mai mare parte a Munteniei, local ninsorile vor fi însemnate cantitativ şi se va depune strat de zăpadă consistent.

Sursa: Agerpres

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri sociale » Capitala, din nou sub zăpadă. Peste 200 de utilaje şi o mie de oameni deszăpezesc străzile din Bucureşti