Antena Meniu Search
x

Primarul Capitalei: "Sper ca până mâine, străzile să fie la negru!"

Capitala a fost şi ea lovită de viscol, iar munţii de zăpadă au apărut peste tot. Şi astăzi capitala a fost sub cod, iar viscolul a dat peste cap operaţiunea de deszăpezire.

Vezi și

Doar azi noapte, de pe străzile Capitalei au fost strânse 1579 de camioane de zăpadă. Fiecare camion are 16 metri cubi. În total, s-au adunat aproape 32 de mii de metri cubi de omăt.

E nimic pe lângă ce mai e de strâns în Capitală şi faţă de cea care deja s-a aşternut la loc.

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a intervenit, în direct, în cadrul Ediției Speciale a Observatorului 19.

Se circulă în condiții de iarnă, mijloacele de transport circulă ca într-o zi obișnuită, sigur, cu mici întârzieri. Mâine-dimineață, se va circula și mai bine, a spus edilul.

Noi (n.r. Primăria Capitalei), în primul rând, avem obligația de a reface drumurile principale și de a reface textura trasportului în comun. Primarii de sector, care au în administrare străzile de sector, mici, acționează cu echipamente specifice, pe care le și folosesc.

(...)

Sperăm ca după ora 23:00 să ne putem face treaba și mai bine. Eu sper ca până mâine dimineață, la prima oră, să vă pot raporta că străzile sunt la negru.

(...)

E o nebunie să creadă cineva că poți să scoți zăpada din tot Bucureștiul.

(...)

O serie intreaga de operatori de curatenie care nu si-au facut treaba nopțile trecute au fost amendați, dar mai mult au fost amendati agentii comerciali pentru simplul motiv că au spus că-și ies să-și facă obligațiile lor, de a face curat în fața magazinelor lor și nu au ieșit, s-au dat câteva miliarde de lei amendă, a spus primarul Sorin Oprescu, în cadrul ediției speciale a Observatorului de la ora 19:00.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » Primarul Capitalei: "Sper ca până mâine, străzile să fie la negru!"