Antena Meniu Search
x

Video Cât costă curăţenia de sărbători cu o firmă specializată. Pandemia i-a făcut pe clienţi să fie mai selectivi

Mai sunt câteva zile până la Crăciun, aşa că în multe case a început curăţenia generală. Cei care n-au timp sau energie apelează însă la firme specializate. Cum e pandemie, clienţii sunt mai atenţi la cei care le trec pragul şi, de multe ori, cer ca personalul care face curăţenie să fie vaccinat sau testat.

Mădălina Chiţac
de Mădălina Chiţac

la 23.12.2021, 19:05

Vezi și

Am găsit-o pe Mirela Marinescu la treabă. Este angajată la o firmă de curăţenie care, în perioada asta, primeşte o mulţime de cereri de la cei care nu reuşesc să-şi cureţe singuri casele. Mai nou, are nevoie de certificatul de vaccinare pentru a-şi face treaba. 

Mirela Marinescu, angajat firmă curăţenie: Ne întreabă dacă suntem vaccinați. Masca o purtăm. Manuși, botosei. După ce terminăm curățenia dezinfectăm clanțele la uși, mobilierul. 

Firmele de curăţenie recunosc: pandemia i-a făcut pe clienţi să fie mult mai selectivi.  Şi să nu lase pe oricine în casă. 

Anişoara Negoiţă, manager operaţional: Sunt persoane care au copii mici în casă și sunt mai reticienţi la a intra persoane străine care să aducă microbi. Cei care nu sunt vaccinați, dar sunt destul de puțini în sfera asta, sunt testați periodic. 

Pe acelaşi subiect

"Să fie vaccinați? 

Da, absolut!

De ce? 

Păi este normă la care trebuie să ne supunem cu toții în momentul de față. 

''Ţinând cont că sunt vaccinată, da, aș dori lucrul acesta, pentru a proteja ceilalți membri din familie.'' 

"O testare poate fi binevenită oricând.'' 

Cât costă curăţenia pentru un apartament cu două camere

La un apartament cu două camere, o curăţenie simplă pleacă de la 500 de lei. 

Anişoara Negoiţă, manager operaţional: Curățenie generală vor de obicei în perioada sărbătorilor, care implică inclusiv spălarea geamurilor, ștergerea prafului amănunțit, în zonele unde se intră mai rar.

''Am o firmă care vine să-mi facă curățenie în casă.  Fac curățenie în bucătărie, baie, spațiile comune. Nu dormitoare și sufrageria.''

Cu tot cu mochete şi canapele spălate, curăţenia se apropie de o mie de lei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Cât costă curăţenia de sărbători cu o firmă specializată. Pandemia i-a făcut pe clienţi să fie mai selectivi