Antena Meniu Search
x

Caz infiorator la Arad! Un bebelus de doar doua luni a ajuns in stare grava la spital dupa ce ar fi fost batut chiar de parintii lui

Un bebelus de doar doua luni din Arad a ajuns la spital in coma, cu lovituri la cap si cu trei coaste fisurate. Politistii cred ca baiatul a fost batut de unul dintre parinti. Familia sustine, insa, ca micutul ar fi cazut din pat. Dupa ce, la inceput, a spus ca s-a inecat cu lapte.

Vezi și
Totul s-ar fi intamplat chiar de 8 martie. Probabil, spun vecinii, scos din sarite de plansetul copilului unul dintre parinti a incercat sa-l calmeze, cu bataia.

Mama s-a dus cu baietelul la spital, a doua zi. Initial, le-a spus medicilor ca bebelusul s-a inecat cu lapte. Ranile vizibile de pe trupul firav al copilului i-au facut insa pe medici sa anunte politia.

Sigur, declaratiile mamei si ale concubinului nu concorda cu starea micutului care se afla in stare grava la spital. Fata in fata cu anchetatorii, mama si-a schimbat declaratia. Ar fi spus ca bebelusul a cazut din patut. Tatal neaga ca si-a lovit fiul.

Ranile grave i-au facut pe medicii aradeni sa transfere copilul la Timisoara. Mama a refuzat sa se interneze impreuna cu mezinul ei.

Acum parintii sunt cercetati penal pentru lovire si alte violente. Politistii au ridicat din casa lor hainele pline de sange ale bebelusului.

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Caz infiorator la Arad! Un bebelus de doar doua luni a ajuns in stare grava la spital dupa ce ar fi fost batut chiar de parintii lui