Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Caz socant in Buzau! Un barbat si-a violat fiica de nici doi ani

Barbatul si-a batut mai intai sotia si, dupa ce femeia a reusit sa se smulga din mainile lui si sa fuga dupa ajutor, barbatul s-a napustit furios asupra copilei fara aparare

de Redactia Observator

la 06.08.2013 , 08:08

Ametit de aburii alcoolului, barbatul a inceput sa-si loveasca sotia. Femeia a fugit de acasa sa scape de ploaia de lovituri, dar a lasat-o in urma pe fiica ei de un an si zece luni. Cand s-a intors, l-a gasit pe sotul ei in camera fetitei.

Ingrozita, mama copilei a sunat la 112. “Impotriva tatalui copilului a fost dispusa retinerea si expertiza neuropsihiatrica” a declarat purtatorul de cuvant IPJ Buzau.

Cei care-l cunosc pe barbat spun ca acesta devine alt om atunci cand bea. "Merita sa stea acolo cat l-o tine legea! Asta se mai poate numi tata?”, a spus unul dintre vecini

Vezi și

Copila se afla acum in grija bunicilor, fiindca mama ei a ajuns la Spital, din cauza bataii primite de la sotul ei. “O echipa s-a deplasat si aevalaut situatia si s-a constat ca in acest mom copilul se afla in grija bunicilor materni, itnr un mediu de oprotectie securizant. Vom urmari acest caz si in functei de starea de sanatate a mamei, vom putea sa luam o decizie vizavi de copil”, a declarat purtatorul de cuvant ai DGASPC Buzau.

Tatal este cercetat pentru viol si incest. El a fost internat in Spitalul de Neuropsihiatrie Sapoca pentru ca medicii sa stabileasca daca avea discernamant in momentul in care si-a batjocorit copila. Daca expertiza psihiatrica va dovedi ca a facut totul cu buna stiinta, el risca sa stea pana la 25 de ani in spatele gratiilor.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Caz socant in Buzau! Un barbat si-a violat fiica de nici doi ani