Antena Meniu Search
x

Cazinoul din Constanţa arată ca după bombardamente. Riscă se se prăbuşească

Cazinoul din Constanţa a fost din nou abandonat de autorităţi.

Vezi și

Cazinoul din Constanţa a fost din nou abandonat de autorităţi. După doi ani de promisiuni şi licitaţii, Compania Naţională de Investiţii a anulat toate procedurile. Licitaţiile trebuie reluate, dar asta înseamnă timp. Timp pe care Cazinoul nu îl mai are.

La 7 ani de când Ministerul Dezvoltării anunţa că va reabilita Cazinoul, în clădire se intră pe proprie răspundere. Cazionoul a fost pasat ani la rând între Primăria Constanţa şi ministere. În ultimii doi, Compania Naţională de Investiţii a încercat să găsească o firmă care să se ocupe de restaurare. Pe hârtie, banii există, dar procedura licitaţiei a fost anulată în urmă cu câteva zile. Soarta Cazinoului s-a jucat la ruleta rusească, iar acum toate procedurile trebuie reluate. Clădirea riscă să devină un pericol pentru toţi cei care se află în apropiere.  

Monumentul nu a mai fost renovat din vremea lui Nicolae Ceauşescu. Din interior se vede cel mai bine cât de accentuată este degradarea.

O asociaţie care cercetează obiectele de patrimoniu a inclus clădirea pe lista celor mai periclitate 12 monumente din Europa. Văzută de sus, clădirea care străjuieşte faleza, de peste o sută de ani, pare că nu mai rezistă mult în bătaia valurilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Cazinoul din Constanţa arată ca după bombardamente. Riscă se se prăbuşească