Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Cel mai mare circuit de karting din sud-estul Europei este în Bucureşti. Pasionaţii de adrenalină se pot distra fie că au carnet sau nu

Karting-ul devine o activitate tot mai populară printre pasionaţii de condus. Fie că au sau nu permis. Pe pistele asemănătoare cu cele de Formula 1 îşi pun la încercare capacitatea de control şi de concentrare. Şi descoperă că strategia corectă şi nu neapărat viteza câştigă o cursă. În Bucureşti, pasionaţii au la dispoziţie cel mai mare circuit din sud-estul Europei. 

De Eduard Marin la 24.02.2023, 12:51
Vezi și

Parcurgerea unui circuit de karting te face să te simți asemenea unui pilot de curse. Curbele abrupte şi distanţa mică faţă de sol dau mereu senzaţii țări.

Karturile vin echipate cu un buton de boost pe volan

Butonul poate fi apăsat oricând consideri că este momentul pentru accelerație maximă. Dar acesta se epuizează după 7 secunde, aşa că trebuie folosit strategic pentru a-ţi depăşi adversarii.

Participant: Foarte mișto, a fost super super mișto. M-am simțit foarte bine. Am fost foarte activ în curbe și peste tot, eram acolo Speedy Gonzales cum se zice. Din păcate l-am avut pe fratele meu în față și n-am putut să depășesc. Îmi place foarte mult să conduc, îmi place tot, adrenalină în general.

Kartingul este considerat o activitate de agrement, aşa că participanţii nu au nevoie de permis auto. Însă se pot simţi pentru câteva minute precum Michael Schumacher sau Lewis Hamilton. Şi aceştia si-au inceput carierele conducand karturi.

La karting pot participa şi minorii, însă nu în sesiunile pentru adulţi, unde viteza este mai mare. Pentru o astfel de experienta, prețurile pornesc de la 70 lei pentru 8 minute de circuit, in functie de categoria de varsta.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Cel mai mare circuit de karting din sud-estul Europei este în Bucureşti. Pasionaţii de adrenalină se pot distra fie că au carnet sau nu