Antena Meniu Search
x

Cerere în căsătorie inedită în telegondola de pe Transalpina

A fost cea mai frumoasă zi de schi pe pârtiile de pe Valea Prahovei. Pentru prima dată anul acesta, soarele a încălzit crestele, iar turiştii s-au bucurat de un peisaj perfect. La Sinaia, pârtiile au fost pline de copii, aflaţi la primele lor lecţii pe placă sau pe schiuri.

de Redactia Observator

la 02.02.2019, 22:15

Vezi și

A fost cea mai frumoasă zi de schi pe pârtiile de pe Valea Prahovei. Pentru prima dată anul acesta, soarele a încălzit crestele, iar turiştii s-au bucurat de un peisaj perfect. La Sinaia, pârtiile au fost pline de copii, aflaţi la primele lor lecţii pe placă sau pe schiuri. Dar şi de amatori de snowkiting, care au învăţat să zboare deasupra zăpezii. În acelaşi timp, într-o telegondolă de pe Transalpina, o tânără a spus Da-ul vieţii ei, la înălţime.

La peste 2000 de metri, pe Văile Dorului şi Soarelui din Sinaia, iarna a desenat un peisaj de basm. Printre brazii îngopaţi în omăt, mii de schiori coboară, încântaţi, muntele.

Norocul copiilor care au venit cu sutele să ia lecţii de schi în această săptămână este că au întâietate la urcare, dacă sunt însoţiţi de un instructor.

Adrenalina s-a simţit şi în staţiunea de schi Transalpina. Mai ales în această telegondolă, unde chiar toate au fost la înălţime. Şi peisajul, şi emoţiile, şi dragostea.

”Dana, vrei să fii soţia mea? Oficial, că oricum eşti!, a fost propunerea, acceptată, bineînțeles de viitoarea mireasă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Cerere în căsătorie inedită în telegondola de pe Transalpina