Antena Meniu Search
x

Cimitir din judeţul Vaslui, vandalizat pe timpul nopții

Imagini dezolante într-un cimitir din judeţul Vaslui. Zeci de cruci au fost distruse, iar sătenii, majoritatea bătrâni, sunt îngroziţi de cele întâmplate. Oamenii speră ca vandalii să fie găsiţi şi traşi la răspundere de poliţişti, însă misiunea acestora este dificilă.

Vezi și

Imagini dezolante într-un cimitir din judeţul Vaslui. Zeci de cruci au fost distruse, iar sătenii, majoritatea bătrâni, sunt îngroziţi de cele întâmplate. Oamenii speră ca vandalii să fie găsiţi şi traşi la răspundere de poliţişti, însă misiunea acestora este dificilă. Cimitirul este situat pe un deal, la doi kilometri distanţă de sat, şi totul s-a petrecut în timpul nopţii.

În cimitirul din localitatea Şuletea, zeci de cruci din marmură, lemn sau fier au fost smulse din pământ şi zac acum aruncate peste tot. Preotul a fost cel care a făcut descoperirea şi a anunţat poliţia. Sătenii sunt revoltaţi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Oamenii speră ca vandalii să fie prinşi cât mai repede şi să plătească pentru stricăciunile făcute.

Oamenii legii au audiat până acum zeci de persoane

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Cimitir din judeţul Vaslui, vandalizat pe timpul nopții