Antena Meniu Search
x

Rămaşi pe drumuri, în mijlocul iernii! Cinci familii nu mai au adăpost, după ce clădirea în care locuiau a fost mistuită de flăcări (VIDEO)

A fost panică într-un cartier reşiţean. Cinci familii au fost evacuate de urgenţă dintr-un imobil în flăcări. Intervenţia pompierilor a fost îngreunată de gerul de afară. Hidranţii au îngheţat iar salvatorii au fost nevoiţi să folosească doar apa din autoutilitare.

Vezi și

A fost panică într-un cartier reşiţean. Cinci familii au fost evacuate de urgenţă dintr-un imobil în flăcări. Intervenţia pompierilor a fost îngreunată de gerul de afară. Hidranţii au îngheţat, iar salvatorii au fost nevoiţi să folosească doar apa din autoutilitare.

Cinci familii locuiau în imobilul cuprins de flăcări. Oamenii au fost evacuaţi de urgenţă. Iar pompierii au avut o misiune grea.

Au fost nevoiţi să se strecoare printr-un culoar îngust ca să ajungă de la maşinile de intervenţie la locul unde izbucnise incendiul. În plus, au avut probleme mari cu apa.

Când au crezut că au reuşit să stingă focul, pompierii au fost obligaţi să urce şi pe acoperiş. Acolo se vedea o flacără.

Speriaţi că rămân fără acoperiş deasupra capului în mijlocul iernii, doi bătrâni au avut nevoie de îngrijiri medicale. Pompierii trebuie să afle acum de la ce a pornit incendiul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Rămaşi pe drumuri, în mijlocul iernii! Cinci familii nu mai au adăpost, după ce clădirea în care locuiau a fost mistuită de flăcări (VIDEO)