Antena Meniu Search
x

Cinci maşini s-au ciocnit pe o şosea din Maramureş

A fost haos în această dimineaţă pe o şosea din Maramureş.Cinci maşini s-au ciocnit la ieşire din localitatea Satulung. Din fericire, o singură persoană a fost rănită uşor la o mână, dar pagubele materiale sunt destul de mari

Vezi și

 A fost haos în această dimineaţă pe o şosea din Maramureş. Cinci maşini s-au ciocnit la ieşire din localitatea Satulung. Din fericire, o singură persoană a fost rănită uşor la o mână, dar pagubele materiale sunt dstul de mari. Carambolul s-a produs din cauză că şoferii n-au păstrat distanţa necesară în coloana respectivă, spun martorii.

Sunt cinci maşini avariate grav. S-au ciocnit ca într-un joc de domino în această dimineaţă, în jurul orei 7.30 pe o şosea din Maramureş, la ieşirea din localitatea Satulung.

Bărbatul este şoferul unuia din cele două camioane implicate în carambol. Spune că atât el, cât şi cei din faţa lui, aşteptau în coloană ca un TIR să poată face stânga. Numai că maşinile erau prea aproape una de cealaltă. Aşa că a fost de ajuns o frână bruscă ca să intre una în alta. El în maşina din faţă, iar colegul care conducea camionul aflat în spatele lui, a intrat în el.

Cum carosabilul era plin de geamuri sparte şi fiare desprinse din maşini, pompierii au măturat şi spălat şoseaua pentru ca circulaţia să poată fi reluată.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Cinci maşini s-au ciocnit pe o şosea din Maramureş