Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cinci răniţi pe o singură şosea

Două accidente grave s-au produs la un interval de numai 10 minute, pe drumul care leagă Dejul de Baia Mare.După ce a lovit un biciclist cu maşina, un şofer şi-a văzut de drum şi a lăsat victima întinsă pe carosabil

de Redactia Observator

la 02.06.2015 , 07:46

Două accidente grave s-au produs la un interval de numai 10 minute, pe drumul care leagă Dejul de Baia Mare.După ce a lovit un biciclist cu maşina, un şofer şi-a văzut de drum şi a lăsat victima întinsă pe carosabil. 

La câţiva kilometri distanţă, încă patru oameni au fost răniţi, după ce o maşină a fost spulberată la ieşirea de pe un drum secundar. Şoferul nu s-a asigurat, iar unul dintre pasagerii săi a fost la un pas să-şi piardă viaţa.

Bărbatul de 73 de ani stă nemişcat pe şosea, dar e conştient. Rănile tocmai i-au fost bandajate de câţiva oameni săritori, care au văzut maşinile distruse.

Vezi și

Şi un medic rezident s-a oprit să-i dea victimei o mână de ajutor. Între timp, ajunge la accident şi o ambulanţă.

Medicii se asigură că bărbatul este stabil şi caută să-l urce pe o targă fără să-i provoace alte răni. Soţia lui, uşor rănită, urmăreşte intervenţia şi se roagă pentru el.

Cei doi erau pasageri în maşina condusă de un prieten, care nu s-a asigurat la intrarea pe un drumul principal. Un şofer care circula regulamentar i-a lovit în plin. Alte două victime au avut nevoie de îngrijiri.

Cu zece minute înaintea accidentului violent, un biciclist a fost lovit de o maşină pe acelaşi drum, la o distanţă de 15 kilometri. Omul acuza dureri grave când medicii au ajuns la el şi nu îşi amintea ce s-a întâmplat.

Şoferul care l-a accidentat pe biciciclist nu s-a oprit să-l ajute. Acum este căutat de poliţişti şi va fi cercetat penal pentru fapta lui.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri sociale » Cinci răniţi pe o singură şosea