Antena Meniu Search
x

Adio PERMIS DE CONDUCERE! Iată ce se va întâmpla în ROMÂNIA

Cine are probleme cu somnul riscă să nu îşi poată lua permis sau să nu şi-l mai poată înnoi pe cel vechi. Potrivit unei directive Europene care intră în vigoare la anul, şoferii vor trebui să demonstreze că sunt sănătoşi şi nu au risc de a adormi la volan.

Vezi și

Cine are probleme cu somnul riscă să nu îşi poată lua permis sau să nu şi-l mai poată înnoi pe cel vechi. Potrivit unei directive Europene care intră în vigoare la anul, şoferii vor trebui să demonstreze că sunt sănătoşi şi nu au risc de a adormi la volan. Aceasta nu va fi însă o problemă pentru ei, după cum o demonstrează şi un experiment al reporterilor Observator. Cu bani, instructorii auto te ajută să scapi de orice boală.

Orb să nu fii, în rest poţi să ai orice boală. Reporterii Observator au făcut un experiment şi au vrut să vadă cât de repede te vindecă banii de orice boală când vrei să îţi iei permisul auto.

Din ianuarie cine vrea permis nou sau să-l înnoiască pe cel vechi, trebuie să arate că nu suferă de apnee. Întreruperea respiraţiei în timpul somnului duce la oboseală, iar în felul acesta şoferul poate adormi la volan. Şi domnul Nelu a descoperit e bolnav în urmă cu câţiva ani. A mers la medic, şi nu s- a mai urcat în maşină timp de câteva luni până la un nou consult. Ritualul din fiecare seară îl menţine sănătos.

Statisticile arată că o treime dintre accidentele rutiere de la noi sunt provocate de somnolenţă. Iar România este pe locul cinci în Europa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Adio PERMIS DE CONDUCERE! Iată ce se va întâmpla în ROMÂNIA