Antena Meniu Search
x

Cine e vinovat pentru explozia din Călărași?

Li s-au cutremurat blocul şi viaţa, în seara de Crăciun! O explozie devastatoarea a distrus un bloc, în Călăraşi. O femeie a murit, strivită de un zid demolat de suflul exploziei.

Vezi și

Un alt bărbat a fost adus, cu şanse minime de supravieţuire, într-un spital din Capitală. 14 apartamente au fost distruse. Şi tot atâtea familii au rămas fără casă.

Iadul s-a dezlănţuit cu o forţă distrugătoare a zguduit un cartier întreg. Suflul nimicitor a distrus pereţi cu totul, a smuls uşi şi geamuri şi a luat o viaţă. Balcoanele au fost, pur şi simplu, pulverizate. Termopanele au zburat la zeci de metri distanţă, până la tribunalul de peste drum.

Pentru locatarii blocului spulberat, Crăciunul se terminase. Au ieşit speriaţi, în stradă. Pe asfalt, s-a aşternut un covor de cioburi, bucăţi mari de beton şi haine. Până şi maşinile din faţa blocului, cu geamuri sparte sau acoperite de moloz, arătau ca după bombardament.

Deflagraţia s-ar fi declanşat de la o acumulare de gaze, într-un apartament de la etajul unu. Vecina de alături a fost prinsă sub un zid spulberat. A fost scoasă pe targă, de echipajele de salvatori, chemate în misiune.

Proprietarul apartamentului bombă a fost adus la Bucureşti. Alţi cinci răniţi au ajuns la spitalul din Călăraşi. Doi dintre ei avuseseră ghinionul doar să treacă prin faţa blocului. Medicii auziseră şi ei explozia. Au auzit însă şi ce s-ar fi întâmplat înainte de dezastru.

Deflagraţia a anulat Crăciunul pentru opt familii care nu mai au casă. Proprietarii apartamentelor din blocul distrus şi-au petrecut noaptea la rude. În urma lor au rămas muncitorii chemaţi să le adune agoniseala de-o viaţă, transformată în moloz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Cine e vinovat pentru explozia din Călărași?