Antena Meniu Search
x

La Cluj-Napoca circulă tramvaiul lui Moș Crăciun

Copiii din Cluj-Napoca se pot întâlni faţă în faţă cu Moş Crăciun şi îi pot spune personal ce cadouri vor să le aducă! Bineînţeles, e indicat să-i cânte sau să-i spună o poezie. Dar nu e obligatoriu. În plus, copiii timizi au o variantă perfectă ca să spună şi ei ce îşi doresc.

Vezi și

Copiii din Cluj-Napoca se pot întâlni faţă în faţă cu Moş Crăciun şi îi pot spune personal ce cadouri vor să le aducă! Bineînţeles, e indicat să-i cânte sau să-i spună o poezie. Dar nu e obligatoriu. În plus, copiii timizi au o variantă perfectă ca să spună şi ei ce îşi doresc. Trebuie doar să scrie o scrisoare Moşului şi să o pună într-o cutie poştală specială. 

Cu mic cu mare, clujenii au urcat în tramvaiul lui Moş Crăciun. Cei mici i-au cântat şi i-au recitat poezii, iar Moşul i-a recompensat cu o ciocolată.

Unii s-au emoţionat la vederea Moşului şi au uitat versurile, dar au improvizat spre marea bucurie a bătrânului cu barbă albă.

Bătrânul cu barbă albă le-a produs multă bucurie bucurie micilor călători, cu toate că nu toţi au fost convinşi că au de-a face cu celebrul Moş Crăciun.

Tramvaiul lui Moş Crăciun circulă în fiecare zi între orele 15.30 şi 19.30. Acesta porneşte din stația Bucium și ajunge până în Piața Gării, pe traseul liniei 101. Cei care nu au ajuns încă să-l vadă pe Moş o mai pot face până pe 23 decembrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » La Cluj-Napoca circulă tramvaiul lui Moș Crăciun