Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Coaş, comuna cu şase cimitire şi niciun spital

Românii pot fi oameni de ştiinţă desăvârşiţi, actori geniali, scriitori originali. Pe scurt, putem face tot ce ne punem în minte. Dar, un singur lucru ne reuşeşte mai bine decât oricui altcuiva: să facem haz de necaz. Să presupunem că sunteţi primarul unei comune cu şase cimitire şi niciun spital. Ce e de făcut?

de Redactia Observator

la 11.02.2014 , 20:40

 Când viaţa îţi dă lămâi, fă limonadă! Doar că, atunci când eşti primar şi soarta îţi pune şase cimitire pe raza comunei, opţiunile sunt destul de limitate. Fie îţi deschizi o firmă de pompe funebre, fie încerci să scoţi ce e mai bun din această situaţie bizară. Şi-atunci faci ce a făcut şi primarul din Coaş, Maramureş. Haz de necaz. Şi cu ocazia asta, a pus şi şoferii în gardă.

Da, aţi auzit bine. Textul, citat cât se poate de exact, îi întâmpină pe şoferi de cum intră în localitate. Şi a fost modul original prin care edilul a reuşit să scoată ce e mai bun dintr-o situaţie altfel destul de morbidă. Nu are rost să vă spunem că soluţia primarului a dat roade.

Dar, pe drum s-a strecurat şi o eroare. Din graba de a face o faptă bună, primarul nu prea şi-a făcut temele cu privire la recensământul locurilor de veci. De fapt, comuna nu are şase cimitire.

Vezi și

Singura parte corectă este cea cu spitalul. Acum, chiar dacă el lipseşte cu desăvârşire, să nu vă imaginaţi că localitatea este o fundătură uitată de medici.

Acum, primarul are în proiect un alt panou. Unul actualizat cu numărul real de cimitire. Nu de altceva, dar după atâţia ani de stat în drum, soarele şi ploia şi-au spus cuvântul şi semnul nu arată chiar foarte bine.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Coaş, comuna cu şase cimitire şi niciun spital