Antena Meniu Search
x

Concert de vioară la înălțime, în Piața Sfatului din Brașov

Filarmonica Brașov deschide stagiunea concertelor într-un mod inedit. Unul din cei mai promițători violoniști, Bogdan Costache, a oferit un recital de la înălţime publicului aflat în Piața Sfatului.

de Ovidiu Stan

la 21.10.2020, 16:55

Vezi și
  • În Piaţa Sfatului, ajung turişti din toată ţara.
  • Artiştii au vrut să-i asigure pe oameni că totul va fi bine.

Din vârful Turnului de la Muzeul de Istorie, Bogdan Costache a interpretat câteva fragmente la vioară ce au atras atenţia şi aprecierea trecătorilor. Oamenii s-au oprit imediat din plimbare şi au aplaudat momentul unic. Nu înainte de a-l transmite mai departe, pe reţelele de socializare. 

Bogdan Costache, violonist Filarmonica Brașov: Este tot ce îşi poate dori un artist, un instrumentist, să-i vezi pe toţi că sunt cu zâmbetul pe buze şi că prin muzica mea am reuşit să le ofer puţină bucurie.Cred că reprezintă o provocare şi e o nouă motivaţie pentru noi artiştii.

Locaţia aleasă de organizatorii evenimentului pentru concertul la înălţime nu a fost întâmplătoare. În Piaţa Sfatului, ajung turişti din toată ţara. Prin această demonstraţie, artiştii au vrut să-i asigure pe oameni că totul va fi bine. Iar pandemia nu ne poate învinge. 

Alexandra Grancea, purt de cuv Filarmonica Brașov: Sunt melomani, sunt Braşoveni care suferă şi care nu se pot bucura. Ne-am gândit să promovăm concertele un pic diferit. Dinspre comunitate înspre sala de concert. Dacă altă dată aveam sala plină, sold-out-uri sau cu casa închisă, iată că acum, la capacitate de 30%, ne bucurăm la 100, 100 şi ceva de oameni în sală, sau poate chiar mai puţin

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Concert de vioară la înălțime, în Piața Sfatului din Brașov