Antena Meniu Search
x

Gigi Becali a avut o reacţie DE SENZAŢIE, după ce a aflat că un vapor încărcat cu oi a scufundat o navă militară rusească

Oile care au răsturnat o navă militară rusească, în Marea Neagră, au fost întoarse pe pământ românesc. În portul Midia e anchetă internaţională, spune proprietarul animalelor.

Vezi și

Oile care au răsturnat o navă militară rusească, în Marea Neagră, au fost întoarse pe pământ românesc. În portul Midia e anchetă internaţională, spune proprietarul animalelor.

78 de marinari militari aruncaţi în apă. Şi o navă militară rusească scufundată. Vasul cu oile româneşti a rămas la suprafaţă, iar animalele, 8.800 la număr, au scăpat nevătămate. Întâmplarea ciudată din strâmtoarea Bosfor a stârnit multe controverse. 

Impactului i-a rezistat nava cu mioarele, cărora le-a fost dedicată pe internet şi balada "Mioriţa", varianta marinărească. Nu se întâmplă des ca misiunea de supraveghere a spionilor ruşi să fie deconspirată de o armată... de oi. Paza de coastă, din apele teritoriale turceşti, i-a recuperat pe militari. Nu au existat victime, însă vasul lor a dispărut în adâncurile Mării Neagre.

Pe internet, incidentul a fost numit... bătălia de la... Ovine. 

Pe acelaşi subiect

Trupele româneşti sunt acum ironizate. Date, însă, câştigătoare sub comanda generalului Vasile... MIELU'. 

Unii spun că oile nu ar trebui sacrificate, ci medaliate. Pentru că baltagul mioritic a lovit fără milă. Ba chiar ar merita un monument. Al oii necunoscute. Deşi, în răfuiala de pe Bosfor, nu a pierit niciuna. Cel puţin NU în momentul impactului. 

Nu se ştie ce s-a întâmplat pe drumul de întoarcere spre ţărmul românesc. Un reportaj de la emsiunea "În Premieră" arată cum animalele sunt duse spre Orientul Mijlociu în condiţii groaznice. În interior, aerul este sufocant, multe mor, iar cadavrele sunt aruncate în mare. 

Proprietarul animalelor este un cetăţean arab stabilit în România. În reportajul de investigaţii se plângea de faptul că autorităţile române nu iau măsuri pentru a se asigura că se respectă condiţiile de transport. Pentru incidentul din Marea Neagră, susţine că nava rusească a fost de vină. 

S-a scufundat ca Titanicul, arată o fotografie viralizată. Gigi Becali are altă explicaţie. Şi el a intrat în parodia internauţilor. "Acolo a fost sfinţenie, a fost minune! Dacă oile nu au păţit nimic şi o navă de animale scufundă o navă de război, tu îţi dai seama că numai minune este."

Totuşi, soarta oilor nu se va schimba. Vor traversa din nou trei mări, pentru a ajuns la destinaţie, în Iordania. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Gigi Becali a avut o reacţie DE SENZAŢIE, după ce a aflat că un vapor încărcat cu oi a scufundat o navă militară rusească