Antena Meniu Search
x

Constănţenii au dat năvală la agenţia loto norocoasă

Constănţenii sunt convinşi că tot la ei merge premiul cel mare Loto 6/49. S-au înghesuit la agenţia loto unde anul trecut, tot un constănţean, a fost marele câştigător. Bărbatul s-a ales cu aproape 10 milioane de euro

Vezi și

Constănţenii sunt convinşi că tot la ei merge premiul cel mare Loto 6/49. S-au înghesuit la agenţia loto unde anul trecut, tot un constănţean, a fost marele câştigător. Bărbatul s-a ales cu aproape 10 milioane de euro. Acum, norocul i-ar putea aduce unui român mai puţin de un milion de euro

Ce mai e un leu în ziua de azi. Ce mai înseamnă 18 lei, când s-ar putea preschimba, ca prin vrajă, în peste 3.7 milioane de lei. Constănţenii cred că tot lor o să le surâdă norocul.

Şi cum nu norocul fuge după om, ci omul, după noroc, tot mai mulţi constănţeni au alergat azi spre Agenţia Loto unde premiul cel mare a făcut fericit anul trecut tot un localnic de la malul mării.

După ce-au cugetat bine la numere, sau, din contră, au mers pe mâna inspiraţiei de moment, au completat biletele. În seara asta, au loc primele extrageri pe 2015. Un norocos ar putea câştiga aproximativ 833 de mii de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » Constănţenii au dat năvală la agenţia loto norocoasă