Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Continuă războiul pe averea lui Adrian Păunescu

La aproape patru ani de la moartea lui Adrian Păunescu, copiii poetului se bat şi astăzi pe averea lăsată de el. Andreea, fiica recunoscută în urma unui test ADN, se simte nedreptăţită.

de Redactia Observator

la 11.07.2014 , 16:34

La aproape patru ani de la moartea lui Adrian Păunescu, copiii poetului se bat şi astăzi pe averea lăsată de el. Andreea, fiica recunoscută în urma unui test ADN, se simte nedreptăţită. 

Grefiera Tribunalului Bucureşti, Gabriela, fostă Bîrlă, a reuşit să-şi treacă în buletin numele tatălui ei. Dar asta în urma unui lung proces de paternitate. A deschis apoi un proces de succesiune, care, după un episod la Tribunalul Dâmboviţa, se va judeca în Capitală. În actele de la dosar, femeia susţine că se teme că averea părintelui se va risipi.

Fraţii ei după tată ar fi înstrăinat drepturi de autor, au scos bunuri la licitaţie şi, în plus, ar fi scos ilegal din conturile poetului aproape 40.000 de euro. Ea le cere judecătorilor să dispună urgent un inventar al tuturor bunurilor lui Adrian Păunescu.

Vezi și

Iar pentru asta, spune femeia, i-a chemat pe fraţii ei de trei ori la notar. Ca să se înţeleagă amiabil asupra împărţirii averii. Dar ei n-au venit. Au depus în schimb la dosar o cerere prin care îi solicită Andreei să achite o parte din cheltuielile pe care ei le-au făcut cu înmormântarea poetului - aproape 28. 000 de lei - şi pentru întreţinerea caselor şi a maşinii maestrului. Adică facturi la lumină, gaze şi apă care depăşesc 50.000 de lei.

Adrian Păunescu a lăsat şase case, evaluate la peste 1.700.000 de euro, şi un teren în Voluntari, de aproximativ două milioane de euro. Poetul mai avea bijuterii, obiecte de artă şi conturi bancare în valoare de 43.800 de euro

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Continuă războiul pe averea lui Adrian Păunescu