Antena Meniu Search
x

Video Copii loviți de educatoare, la o grădiniță din Ilfov. Femeia a fost demisă și este anchetată de polițiști

O educatoare de la o grădiniţă din Ilfov şi-a pierdut locul de muncă după ce a agresat copiii de care trebuia să aibă grijă. 

de Redactia Observator

la 23.03.2021, 20:01

Vezi și

Imaginile în care cadrul didactic îi bruschează pe doi dintre copiii din clasă sunt probe în ancheta care e încă în desfăşurare. Mama unuia dintre copii a făcut ieri plângere, iar poliţiştii din Voluntari au deschis un dosar penal pentru purtare abuzivă. 

Incidentul a avut loc săptămâna trecută.

O educatoare lovește un copil pe motiv că refuză o activitate

Un caz asemănător s-a petrecut și într-o grădiniță din Fetești, în octombrie 2020. Un copil a fost plesnit de educatoare pentru că a refuzat să participe la o activitate. Fără să îşi dea seama, femeia a filmat tot incidentul şi apoi a pus filmuleţul pe grupul de WhatsApp al părinţilor.

Revoltaţi, părinţii au reclamat-o la Inspectorat şi la Poliţie. Educatoarea a încercat să nege că ar fi lovit băiatul, însă ulterior ”a fost obligată” să se pensioneze.

Educatoarea lucra de cinci ani la grădinţa din Feteşti, dar avea în spate o lungă carieră în Educaţie. În plus, a fost şi consilier local în Feteşti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Copii loviți de educatoare, la o grădiniță din Ilfov. Femeia a fost demisă și este anchetată de polițiști