Antena Meniu Search
x

Copilul bruscat de asistenta care îl hrănea, la Spitalul de Pediatrie din Târgovişte, are o poveste impresionantă

Părinţii care şi-au lăsat copilul la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, acolo unde o asistentă l-a bruscat, cer acum dreptate. Ei spun că au renunţat la băieţel, crezând că-l lasă pe mâini bune. Acasă nu aveau condiţii să-l îngrijească, iar copilul, paralizat şi bolnav de epilepsie, se simţea tot mai rău.

Vezi și

Părinţii care şi-au lăsat copilul la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, acolo unde o asistentă l-a bruscat, cer acum dreptate. Ei spun că au renunţat la băieţel, crezând că-l lasă pe mâini bune. Acasă nu aveau condiţii să-l îngrijească, iar copilul, paralizat şi bolnav de epilepsie, se simţea tot mai rău. Asistenta care l-a lovit se pregăteşte să devină şi ea mamă. Atenţie, imagini şi informaţii cu un puternic impact emoţional. 

În loc de îngrijire specială, băiatul a primit mai multe lovituri. Asistenta care ar fi trebuit să-l supravegheze l-a îmbrâncit şi l-a trânit de pătuţ chiar în timp ce-l hrănea. Gestul ei ar putea avea efecte extrem de grave. La doar un an, copilul suferă de epilepsie și de tetrapareză spastică, o formă de paralizie cerebrală care afectează toate organele.

Bebeluşul era de trei luni în spital. Părinţii l-au lăsat acolo după 10 luni în care au încercat să-l crească acasă. Era bolnav grav încă din naştere. Mama l-a adus pe lume cu o săptămână înainte de termen, după un accident cumplit.

La spital, ambii părinţi au semnat un document prin care au renunţat la copil. Nu au condiţiile necesare în care să-l crească în siguranţă. Băiatul va ajunge, cel mai probabil, într-un centru pentru copii cu nevoi speciale.

Asistenta filmată în timp ce îl agresa a fost dată afară. Femeia este viitoare mamă. Lucra de doi ani în spitalul Judeţean din Târgovişte şi chiar ar fi făcut cursuri speciale, pentru a învăţa cum să se comporte cu pacienţii. Pentru gestul ei violent riscă până la 7 ani de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Copilul bruscat de asistenta care îl hrănea, la Spitalul de Pediatrie din Târgovişte, are o poveste impresionantă