Antena Meniu Search
x

Incident uluitor în Bihor! Un copil de 4 ani s-a urcat la volanul unei mașini și a lovit un muncitor

Incident pe cât de riscant, pe atât de greu de crezut, în Bihor. Un copil de numai patru ani a profitat de un moment de neatenţie din partea părinţilor săi, a luat cheile maşinii familiei şi a pornit cu autoturismul la o plimbare.

Vezi și

Incident pe cât de riscant, pe atât de greu de crezut, în Bihor. Un copil de numai patru ani a profitat de un moment de neatenţie din partea părinţilor săi, a luat cheile maşinii familiei şi a pornit cu autoturismul la o plimbare. A parcurs doar 20 de metri, în care a lovit un drumar, apoi o altă maşină şi s-a oprit în poarta unei case. Muncitorul lovit a ajuns la spital, din fericire cu răni uşoare, iar copilul a scăpat nevătămat. Poliţiştii au deschis acum o anchetă.

Cursa riscantă s-a încheiat rapid, în poarta unei case. Însă, până aici, bilanţul putea fi mult mai grav. Copilul ar fi fost nesupravegheat, spun vecinii, când a luat din buzunarul unei haine cheile de la maşina parcată chiar în faţa casei. A reuşit apoi să se urce la volan şi chiar să pornească motorul.

În cei 20 de metri parcurşi, a lovit uşor un muncitor care lucra la amenajarea unor borduri, s-a tamponat cu autoturismul care circula din sens opus şi apoi s-a oprit în poarta unei case.

Copilul a scăpat teafăr, însă bărbatul pe care l-a lovit cu maşina a ajuns la spital.

Poliţiştii au deschis acum o anchetă pentru a stabili cum s-a ajuns la un astfel de incident, dar şi de ce era copilul nesupravegheat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Incident uluitor în Bihor! Un copil de 4 ani s-a urcat la volanul unei mașini și a lovit un muncitor