Antena Meniu Search
x

Video "Corpul imposibil", prima expoziţie personală a pictorului Adrian Ghenie, la Timişoara. Până când poate fi vizitată

Expoziţie de excepţie la Timişoara! Cel mai bine cotat pictor român pe plan internaţional, Adrian Ghenie, acelaşi care anul trecut a vândut o lucrare cu aproximativ 10 milioane de dolari, vine cu o expoziţie personală în România, după 14 ani.

de Redactia Observator

la 20.04.2023, 18:08

Vezi și

Cu siguranţă lucrările lui Adrian Ghenie sunt deja foarte cunoscute la nivel internaţional, foarte cunoscute şi de cunoscători, dar şi de amatorii de artă, şi ştiţi foarte bine că Adrian Ghenie surprinde şi prin temele alese şi expuse într-un mod surprinzător, dar şi prin lucrările sale foarte colorate, în culori vibrante.

Până când poate fi vizitată expoziţia lui Adrian Ghenie

"Cred că vă daţi seama ce şoc emoţional am avut atunci când am intrat în această sală expoziţională, de la Art Encounters de aici, din Timişoara, şi am văzut pereţii în alb şi negru. Pentru că acestea sunt primele desene realizate de Adrian Ghenie şi expuse într-o expoziţie personală. Au fost realizate pe perioada pandemiei, iar tema aleasă este una pe care cred că o înţelegem fiecare dintre noi: tehnologie. Suntem tot mai mult în faţa telefoanelor, tot mai mult în faţa laptopurilor, atingem ecrane, privim ecrane şi creem aceste corpuri imposibile, aşa cum le-a spus Adrian Ghenie", a transmis Mihaela Călin.

Expoziţia începe astăzi şi va putea fi vizitată până pe 18 iunie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » "Corpul imposibil", prima expoziţie personală a pictorului Adrian Ghenie, la Timişoara. Până când poate fi vizitată