Antena Meniu Search
x

Video Cozi la mici şi bere, în Piaţa Obor. Românii au furat startul zilei de 1 mai

Ce-ar fi 1 Mai fără mici din belşug şi valuri de bere? Parcă nu prea merge, nu? Din acest motiv ANPC ne sfătuieşte să fim atenţi când cumpărăm astfel de produse, mai ales în această perioadă. Atenţi trebuie să fim însă şi cu locul în care facem grătarele, pentru că dacă nu este o zonă special amenajată, putem primi amendă. Şi nu, în faţa blocului nu este o opţiune. 

Mădălina Chiţac
de Mădălina Chiţac

la 30.04.2022, 13:52

Vezi și

Ca în fiecare an, romanii sărbătoresc 1 Mai cu mici și bere. ANPC ne sfătuieste insa sa fim atenti atunci cand cumparam produsele. Astfel, la cumpărarea produselor din carne tocată trebuie sa acordăm atenție deosebită la aspectul produsului, să urmărim modul de etichetare, să nu cumpărăm produse preambalate neetichetate.

Cozi la mici, în Piaţa Obor

Pentru produsele comercializate vrac este obligatorie înscrierea datei limită de consum și a ingredientelor alergene. De asemenea, nu trebuie să cumparam produse din carne tocată din locuri neautorizate, întrucât comerciantul respectiv nu are posibilitatea să asigure condițiile de transport, depozitare și comercializare și nu poate elibera bon de casă cu care să fie justificată tranzacția comercială. In plus, ar fi bine sa nu consumam mici in exces.

Tradiționalii mici și cârnați pot conține substanțe periculoase pentru sănătate, aditivi alimentari, potenţiatori de gust. La fel se întâmplă şi în cazul muştarului şi al ketchup-ului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Cozi la mici şi bere, în Piaţa Obor. Românii au furat startul zilei de 1 mai