Antena Meniu Search
x

Bărbatul ucis de autostopiștii din Călărași a fost înmormântat. Asasinii săi sunt de negăsit

Criminalii autostopişti, care au atacat doi soţi în Călăraşi, omorând un bărbat, sunt liberi în ciontinuare. Şoferul ucis a fost înmormântat az

Vezi și

E alertă în mai multe judeţe din ţară după ce, în numai două zile, patru oameni au fost ucişi, iar criminalii sunt încă în libertate. În Călăraşi, şoferul omorât de doi tineri pe care i-a luat la ocazie a fost înmormântat astăzi. 

Localnicii din satul lui şi-au pus zăvoare la porţi şi spun că se tem ca agresorii să nu atace din nou. Sunt doi fugari de până în 25 de ani.

Doi tineri care nu au mai mult de 25 de ani sunt căutaţi de 48 de ore de poliţie. Pot fi oriunde. Au fost luaţi de doi soţi în maşină, între două sate din Călăraşi, iar la destinaţie l-au ucis pe şofer şi i-au rănit soţia. Femeia a plecat din spital astăzi, ca să-şi îngroape soţul.

Înainte, a stat de vorbă cu anchetatorii. Le-ar fi spus că cei doi tineri erau bine îmbrăcaţi şi au atacat din senin. În satul Ştefan cel Mare, unde rudele l-au înmormântat pe bărbatul ucis, domneşte teama. 

Oamenii închid porţile cu zăvoare şi lacăte. Şi aşteaptă ca poliţiştii să-i prindă pe criminali. 

Teama s-a răspândit şi în comuna Apa din Satu Mare unde, în urmă cu două zile, a fost comis un triplu asasinat. Doi soţi şi o bunică au fost ucişi din motive încă necunoscute. Şi acolo, făptaşul este liber. 

Au fost audiate rudele victimelor, iar criminaliştii s-au întors din nou la locul atacului. 

Localităţile învecinate sunt patrulate de poliţie şi de jandarmi, până la prinderea autorului.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Bărbatul ucis de autostopiștii din Călărași a fost înmormântat. Asasinii săi sunt de negăsit