Antena Meniu Search
x

Cum arată noul Galaxy Note 8, primul smartphone Samsung cu sistem dual-camera

Samsung a lansat Galaxy Note 8, phablet-ul său vârf de gamă. Terminalul include obişnuitul stylus S-Pen, care este mai precis şi mai sensibil decât cel de pe modelul Note anterior.

Samsung a lansat Galaxy Note 8, phablet-ul său vârf de gamă. Terminalul include obişnuitul stylus S-Pen, care este mai precis şi mai sensibil decât cel de pe modelul Note anterior.

Galaxy Note 8 dispune de un ecran cu diagonala de 6,3 inci (rezoluţie 1.440 x 2.960 pixeli) curbat pe ambele laturi şi aspect 18,5:9. Mai mult, smartphone-ul rulează Android 7.1.1, are capacitate de stocare internă de 64 GB, baterie de 3.300 mAh şi 6 GB memorie RAM - o premieră pentru un smartphone Samsung, scrie Go4IT.ro.

Acesta este şi primul model de telefon al companiei cu sistem dual-camera. Modulul secundar (teleobiectivul) de cameră oferă zoom optic 2X. Galaxy Note 8 este primul smartphone care dispune de stabilizare optică pentru ambele camere de pe spate.

Compania a prezentat funcţia Live Focus pentru cameră, care este asemănătoare cu modul Portret de pe iPhone 7 Plus. Fundalul este estompat pentru ca focusul să fie pe subiect. Totuşi, funcţia Samsung este superioară celei de pe iPhone 7 Plus, deoarece permite modificarea intensităţii fundalului. Camera frontală, pentru selfie-uri, are senzor de 8 MP.

O altă funcţie interesantă este App Pair, care permite lansarea simultană de pe panoul Edge, printr-o singură apăsare pe ecran, a două aplicaţii în mod multi-fereastră. 

Galaxy Note 8 beneficiază de trei metode biometrice de securitate: scanner pentru iris, senzor de amprentă şi recunoaştere facială. Mai mult, terminalul dispune de rezistenţă la apă şi praf (certificareIP68) şi funcţie de încărcare wireless.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri sociale » Cum arată noul Galaxy Note 8, primul smartphone Samsung cu sistem dual-camera