Antena Meniu Search
x

Descoperirea care ar putea arunca în aer tot ce ştim despre moartea Mădălinei Manole: "Este o crimă”

Moartea Mădălinei Manole a ridicat multe semne de întrebare. Şi asta pentru că aceasta a venit într-un moment în care vedeta părea să-și fi găsit în sfârşit liniștea: devenise pentru prima dată mamă, după ani întregi de tratamente. Deși oficial s-a spus că a fost sinucidere, un celebru profiler FBI aruncă ancheta în aer.

Vezi și

Moartea Mădălinei Manole a ridicat multe semne de întrebare. Şi asta pentru că aceasta a venit într-un moment în care vedeta părea să-și fi găsit în sfârşit liniștea: devenise pentru prima dată mamă, după ani întregi de tratamente. Deși oficial s-a spus că a fost sinucidere, un celebru profiler FBI aruncă ancheta în aer.

Cazul morţii Mădălinei Manole a fost dezbatut în cadrul unui show de radio din SUA, la care a participat fostul criminalist FBI Pete Klismet.

”Mădălina e un fel de Madonna sau Lady Gaga! Atât de populară era în România! Era căsatorită, avea un copil şi a fost găsită într-o dimineaţă după ce s-a sinucis în mod ostentativ, prin ingerarea unei cantităţi mari de otravă extrem de toxică. Cantitatea pe care a băut-o ar fi probabil suficient de mare încât să ucidă trei sau patru elefanţi. Sunt patru moduri în care poţi muri: una este din cauze naturale, a doua accidental, a treia – sinucidere - şi a patra – crimă. Eu le-am exclus pe primele trei şi am fost de părere că asta nu este o sinucidere, aşa cum au susţinut ei. Asta este o crimă! Am să merg în România peste cateva săptămâni sau o lună pentru a mă întâlni cu Procurorul General al României, pentru că acest caz este unul atât de evident. De asemenea, mă voi întâlni cu jurnalişti, vom participa la show-uri de televiziune”, a povestit Pete Klismet, fost profiler pentru FBI, informează antena3.ro.

Referitor la aceste noi dezvăluiri, jurnalistul de investigații Sorin Ovidiu Bălan nu susține punctul de vedere al fostului criminalist FBI și, mai mult, vine cu noi idei.

Sorin Ovidiu Bălan a declarat,  miercuri, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3, că atunci când Mădălina Manole s-a aflat în pragul depresiei, ea nu a fost dusă la un specialist, în speță la un psiholog, ci a fost dusă de familie la vraci.

”A fost dusă la vraci, nu la doctor. Aici trebuie investigat. Trebuie văzut dacă nu cumva i s-a inoculat ideea sinuciderii?”, a spus Sorin Ovidiu Bălan.

”Nu susțin punctul de vedere al specialistului FBI”, a adăugat jurnalistul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Descoperirea care ar putea arunca în aer tot ce ştim despre moartea Mădălinei Manole: "Este o crimă”