Antena Meniu Search
x

Denisa se zbate între viaţă şi moarte după un accident şi are nevoie de ajutor pentru a supravieţui

Denisa, o tânără în vârstă de 18 ani din satul Cărpiniş, judeţul Alba, se zbate între viaţă şi moarte şi are nevoie de ajutor pentru a supravieţui după un teribil accident produs duminică în zona Abrud.

Denisa, o tânără în vârstă de 18 ani din satul Cărpiniş, judeţul Alba, se zbate între viaţă şi moarte şi are nevoie de ajutor pentru a supravieţui după un teribil accident produs duminică în zona Abrud.

Nenorocirea s-a produs duminică, 26 august, în jurul orei 13.00.

Denisa Fălcuşan se afla în maşina condusă de un tânăr de 18 ani alături de care se deplasa, pe DN 74, dinspre Abrud către Ciuruleasa.

Din cauza vitezei, şoferul a pierdut controlul direcţiei, iar maşina s-a răsturnat în afara carosabilului.

Pe acelaşi subiect

În urma accidentului, Denisa a rămas încarcerată între fiarele contorsionate ale maşinii, iar pompierii de la Descarcerare s-au chinuit mai bine de o oră să o scoată din autoturism.

Atât şoferul, cât şi tânăra care se afla pe scaunul din dreapta-faţă, au ajuns în stare gravă la spitalul din Alba Iulia.

Denisa Falcusan a fost grav ranita in accidentul de la Abrudan

Apel umanitar pentru Denisa, tânăra grav rănită în accidentul de la Abrud

Denisa Fălcuşan a fost transferată apoi, din cauza rănilor extrem de grave suferite în urma accidentului, la spitalul din Târgu Mureş.

Un elicopter SMURD a preluat-o pe fată şi a transferat-o la spital, în stare critică.

Luni, Denisa a fost operată după ce medicii au descoperit că fata avea o hemoragie internă. De asemenea, chirurgii i-au extirpat splin, dar şi plămânul drept care era distrus.

În urma analizelor, s-a descoperit că Denisa are bazinul fisurat, clavicula ruptă, dar şi mai multe fracturi ale coloanei, motiv pentru care fata este paralizată de la brâu în jos.

Medicii au anunţat că prognosticul în cazul tinerei este foarte rezervat, însă dacă va supravieţui va avea nevoie de o lungă perioadă de recuperare.

Cei care vor să o ajute pe Denisa, pot dona în următoarele conturi:

RAIFFEISEN BANK – AGENTIA CAMPENI | ILEANA MARCELA BRICIU:

- cont lei : RO67 RZBR 0000 0600 2041 9336

- cont euro : RO96 RZBR 0000 0600 2042 1336

- COD BIC : RZBRROBU.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Denisa se zbate între viaţă şi moarte după un accident şi are nevoie de ajutor pentru a supravieţui