Antena Meniu Search
x

Dependența de păcănele l-a făcut să-şi dorească moartea

Patima pentru păcănele l-a făcut pe un adolescent din Târgu-Jiu să-şi dorească moartea! La numai 17 ani băiatul a devenit dependent de jocurile electronice.

Vezi și

Patima pentru păcănele l-a făcut pe un adolescent din Târgu-Jiu să-şi dorească moartea! La numai 17 ani băiatul a devenit dependent de jocurile electronice.

Atât de gravă este dependenţa lui încât ieri a amanetat bijuteriile bunicii şi un laptop ca să meargă la sală. S-a întors de acolo fără niciun ban şi a încercat să se sinucidă. Mama l-a descoperit din fericire la timp.

După ce a terminat orele, adolescentul de 17 ani a mers acasă, cu un plan clar. Să facă rost de bani pentru jocurile de noroc. Băiatul a luat un laptop şi i-a furat bunicii sale mai multe bijuterii. Pe toate le-a amanetat pentru două mii patru sute de lei şi s-a oprit apoi într-un cazino.

Banii pe care i-a băgat în aparate, acolo au rămas! După câteva ore băiatul s-a întors acasă cu buzunarele goale. Şi cu o dorinţă de moarte. Mama l-a găsit într-o baltă de sânge.

Şi mama sa a ajuns la spital. Imaginea fiului prăbuşit la pământ a doborât-o. Mama a fost trimisă acasă după ce a primit îngrijiri. Băiatul în schimb rămâne sub supravegherea medicilor.

Tânărul ar putea fi cercetat pentru furt, dacă bunica sa va depune plângere, dar e puţin probabil să se întâmple asta. Oricum, băiatul are în faţă o luptă dificilă. Trebuie să scape de dependenţa de păcănele care-i putea aduce sfârşitul. Acest flagel face tot mai multe victime în România.

În urmă cu o lună, un pompier din judeţul Bistriţa şi-a pus capăt zilelor după ce şi-a dat seama că nu poate să dea înapoi banii împrumutaţi de la mai mulţi prieteni pe care i-a pierdut la jocurile de noroc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Dependența de păcănele l-a făcut să-şi dorească moartea