Antena Meniu Search
x

Descoperire MACABRĂ în Vaslui! Un bebeluş născut prematur a fost aruncat într-o toaletă chiar de mama lui

O femeie de 42 de ani din oraşul Negrești este acuzată că și-a aruncat bebelușul născut prematur, într-un WC, imediat după ce i-a dat viaţă.

Vezi și

O femeie de 42 de ani din oraşul Negrești este acuzată că și-a aruncat bebelușul născut prematur, într-un WC, imediat după ce i-a dat viaţă.

Mihaela, confecţioneră din oraş, ar fi venit, în urmă cu două zile la serviciu cu un pachet suspect. Pe care, în pauză de masă, l-a aruncat într-o hazna dezafectată din apropiere.

"Fetele au bănuit că ceva nu e în ordine, s-au dus au descoperit o pungă din plastic în hazna, au scos-o, au găsit un copil, au anunţat poliţia", a declarat Liviu Năstac, administratorul croitoriei.

Vecinii spun că femeia de 42 de ani, care nu ar fi avut familie niciodată, locuia singură într-un bloc din oraş.

"Am auzit de la oameni că a făcut un copil şi l-a aruncat. Nici n-a ştiut lumea că a fost însărcinată. A fost ca o bombă. Ştiu că nu-i măritată, cine ştie cu cine, n-o fi ajutat-o omul. Nu s-a aşteptat nimeni, când s-a auzit, a căzut ca un trăsnet", a precizat un vecin.

Suspecta a fost luată de poliţişti la audieri, dar încă nu a fost pusă sub acuzare. Fătul a fost dus la medicină legală pentru necropsie. În timpul anchetei, ea le-ar fi spus oamenilor legii că trebăluia prin casă, s-a lovit şi a născut prematur. Deocamdată, a fost dusă la spital pentru investigaţii. Ancheta continuă sub coordonarea unui procuror criminalist.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Descoperire MACABRĂ în Vaslui! Un bebeluş născut prematur a fost aruncat într-o toaletă chiar de mama lui