Antena Meniu Search
x

Râuri de lacrimi pentru Diana Ghișoiu, tânăra din Sibiu care a pierit la doar 24 de ani din cauza meningitei: "Păcat de aşa suflete tinere"

Sute de mesaje de condoleanțe au fost postate pe pagina de Facebook a Dianei Ghișoiu, tânăra din Sibiu care a pierit la doar 24 de ani din cauza meningitei, medicii neacordându-i nicio șansă după ce a intrat în moarte cerebrală.

Mesaje de condoleante dupa moartea Dianei Ghisoiu, din cauza meningitei, la doar 24 de ani
Mesaje de condoleante dupa moartea Dianei Ghisoiu, din cauza meningitei, la doar 24 de ani - Facebook

Sute de mesaje de condoleanțe au fost postate pe pagina de Facebook a Dianei Ghișoiu, tânăra din Sibiu care a pierit la doar 24 de ani din cauza meningitei, medicii neacordându-i nicio șansă după ce a fost declarată moartea cerebrală.

Diagnosticată cu meningită în primele zile ale lunii ianuarie, Diana Ghişoiu a fost transportată la Spitalul Județean Sibiu, unde a intrat în comă la scurt timp. Pe 6 ianuarie, medicii au anunțat că Diana este în moartea cerebrală.

"În această situație, un pacient este decedat din punct de vedere medico-legal. Pacienta se află într-o stare ireversibilă, este conectată la aparate, iar funcțiile cardio-respiratorii sunt susținute în mod artificial, întrucât nu există activitate cerebrală", spuneau atunci medicii.

"Păcat de aşa suflete tinere"

Pe acelaşi subiect

Vestea morții tinerei de 24 de ani s-a răspândit rapid în on-line, pe pagina de Facebook a Dianei fiind zeci de mesaje de condoleanțe.

"Offf offf ! Păcat de aşa suflete tinere. Dumnezeu să o ierte şi să-i facă parte de Rai ! Putere familiei să treacă peste această grea încercare ! PREȚUIȚI viața oameni buni !", a scris Mihaela Stupariu.

"Cuvintele nu-si au rostul, nici stigatul mamei și nici suferinta.....Dumnezeu te-a vrut in ceata de ingeri ....somn lin printre ei", scrie Doina Diana Bercea.

"Dumnezeu să te odihnească suflet frumos!! Sincere condoleanțe familiei îndurerate!", este un alt mesaj.

Sunt și persoane care acuză personalul medical de neimplicare. 

"Dumnezeu sa o ierte, iar familiei nu am cuvinte câta durere pot avea, sa va întărească bunul Dumnezeu. Aici pe fb am văzut cazul și este foarte trist căci mergi la spital bolnav, dar acolo in loc sa vii sănătos din păcate nu mai vii. Se numesc urgente și te dau jos din ambulantă și te țin pe hol 3-4 ore. Îi normal așa ceva? Si ele ies afara la țigări ,la pauza?Si tu nu te mai poți tine pe picioare? Acești medici trebuiesc trași la răspundere pana nu mai ia și alte vieți !!!", a scris Toderel Marcela.

Mesajul medicilor pentru familia Dianei: "Vă înțelegem durerea"

După moartea Dianei, medicii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu au transmis un mesaj emoționant pentru familia tinerei.

"Ne exprimăm încă o dată întreaga compasiune față de familia tinerei și suntem alături de aceasta în momentele de imensă durere prin care trece. Este un caz dramatic în care medicii SCJU Sibiu au făcut tot ceea ce era posibil din punct de vedere uman și medical pentru salvarea vieții pacientei dar din păcate acest lucru nu a fost posibil. Dumnezeu s-o odihnească!", au precizat medicii care au îngrijit-o pe Diana.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri sociale » Râuri de lacrimi pentru Diana Ghișoiu, tânăra din Sibiu care a pierit la doar 24 de ani din cauza meningitei: "Păcat de aşa suflete tinere"