Antena Meniu Search
x

Un tanar de 19 ani a spart, din amuzament, 50.000 de conturi online

Credea ca are un baiat tare tolomac si cam prostut. Cand a aflat ca odrasla lui e un hacker iscusit, a spart 50.000 de conturi pe internet si furat datele personale ale oamenilor nu i-a venit sa creada.

Vezi și

Tatal hacker-ului le-a explicat anchetatorilor ca e constient ca baiatul a gresit, dar nu a facut asta pentru ca e hot si a vrut sa se imbogateasca, ci pentru ca e naiv si a vrut sa se distreze. Cu tristete de tata i-a rugat pe magistrati sa fie blanzi cu fiul lui si sa il lase sa dea bacalaureatul.

Tanarul de 19 de ani cu siguranta ar trece cu brio examenul la informatica. Pana si tatal lui a fost uimit de perfomante. Inginer de meserie, omul habar nu avea ca fiul sau este un profesionist IT.

Procurorii nu au fost induiosati. Au cerut arestarea preventiva pentru infractiuni informatice.

Baiatul ar fi luat bani din contul unui avocat si i-ar fi folosit ca sa-si incarce telefonul mobil. In plus, el a mai spart mii de conturi bancare, de e-mail sau ale unor utilizatori de retele de socializare.

Tatal tanarului recunoaste ca fiul sau a gresit, dar considera ca arestul nu-l va indreapta, ci va fi o scoala de infractiuni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Un tanar de 19 ani a spart, din amuzament, 50.000 de conturi online