Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Directorul care i-a împrăştiat pe elevii fumători cu extinctorul va fi sancţionat şi cercetat disciplinar (Video)

Inspectoratul Şcolar Judeţean a anunţat că directorul Liceului J.L. Calderon va fi cercetat disciplinar, după ce i-a împrăştiat pe elevii care fumau lângă liceu folosind un extinctor.

de Cristian Ionescu

la 02.10.2019 , 13:01

Inspectoratul Şcolar Judeţean a anunţat că directorul Liceului J.L. Calderon va fi cercetat disciplinar, după ce i-a împrăştiat pe elevii care fumau în curtea şcolii folosind un extinctor.

Deşi acţiunea sa a fost întâmpinată aprobator în mediul online, autorităţile şcolare precizează că dezaprobă atât gestul, cât şi atitudinea directorului şi îşi cer scuze pentru sperietura provocată părinţilor şi copiilor.

Directorul de liceu care i-a împrăştiat pe elevii fumători cu extinctorul va fi cercetat disciplinar

Vezi și

Directorul Liceului Jean Louis Calderon din Timișoara va fi cercetat disciplinar, după ce a folosit un extinctor pentru a-i dispersa pe elevii care fumau de zor lângă liceu. Reacţiile din mediul online sunt într-o medie covârşitoare pozitive, atât tineri cât şi părinţi care au copii la şcoală declarând aprobator gestul directorului.

Pe acelaşi subiect

Totuşi, Inspectoratul Şcolar este de altă părere. Autorităţile a prezentat scuze copiilor şi părinţilor terifiaţi de gestul directorului şi precizează că acesta va fi cercetat disciplinar.

"În cursul zilei de ieri, imediat după ce a fost contact de către presa, domnul director Ionici de la Liceul J. L. Calderon, m-a contactat și mi-a spus ca a avut un exercițiu programat cu cei de la ISU. La finalul activității, pe fondul unei supărări mai vechi pe elevii fumători ai liceului, elevi ce indiferent de metoda, au continuat sa fumeze în curtea scolii, în zona parcului, s-a îndreptat spre aceștia și în gluma, a pulverizat în sus, conținutul unui extinctor! Chiar dacă intenția a fost de a produce o sperietura copiilor, dezaprobam gestul și atitudinea și ne cerem scuze copiilor și părinților acestora! În mod sigur... exista alte metode, regulamente ce prevăd sancțiuni pt faptele copiilor și nicidecum o manifestare ca cea pusa în practica de colegul meu! Este un director  cu potențial managerial și cu atât mai mult ne-a îngrijorat atitudinea dumnealui! Un inspector școlar se deplasează chiar acum spre unitate, urmând a lua nota de relație și a recomanda cercetarea disciplinara a colegului nostru!", precizează reprezentanţii ISJ.

Elevii s-au întors la fumat, în curtea şcolii, amuzaţi de gestul directorului

Elevii care se aflau în curtea şcolii atunci când directorul i-a prafuit cu extinctorul s-au întors la fumat în acelaşi loc, nefiind prea impresionaţi de gestul său. Mai mult, ei s-au declarat mai mult amuzaţi de eveniment, spunând că nu a fost vorba de vreo frică.

Oricum, în imagini se poate observa cum mai mulţi elevi se amuză pe seama celor care au simţit în plin jetul extinctorului.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » Directorul care i-a împrăştiat pe elevii fumători cu extinctorul va fi sancţionat şi cercetat disciplinar (Video)