Antena Meniu Search
x

Doi bătrâni din judeţul Iaşi aveau în casă peste 60.000 de euro şi hoţii au dat lovitura ziua în amiaza mare, cu moşnegii în curte

Visul unei bătrâneţi liniştite la care sperau doi soţi din judeţul Iaşi a fost spulberat de trei hoţi.

Vezi și

Visul unei bătrâneţi liniştite la care sperau doi soţi din judeţul Iaşi a fost spulberat de trei hoţi.  Bărbaţii le-au furat din casă zeci de mii de euro, toată agoniseala de-o viaţă. Şi asta, după ce le-au bătut la poartă şi le-au cerut oamenilor să le vândă cartofi.  Habar n-a avut gospodarul că preuspuşii cumpărători aveau, de fapt, alte planuri. Când şi-au dat seama că indivizii le-au luat şi ultimul ban pus deoparte, bătrânul a făcut un şoc şi a ajuns la Urgenţe. 

Au agonisit o viaţă întreagă, dar în câteva clipe de neatenţie au rămas fără zeci de mii de euro. Este soarta cruntă a doi bătrâni dintr-un sat ieşean, care au fost călcaţi de hoţi în plină zi. Trei indivizi i-au urmărit, i-au păcălit şi au plecat din casa celor doi soţi cu buzunarele doldora de bani.

"Sunt oameni la locul lor. Au copii pe afară. Au strâns. Moşneagul a pus. Ei au avut viţei, au avut vaci. Au pământ mult."

Când s-a văzut fără agoniseala de-o viaţă, bătrânului de 82 de ani i s-a făcut rău şi a fost transportat de Urgenţă la spitalul din Paşcani. În timp ce bărbatul era în grija medicilor, soţia sa a povestit poliţiştilor cum a fost prădată. Sub pretextul că vor să cumpere cartofi, cei trei indivizi au pus la cale un plan bine ticluit. Au plătit cu bancnotă de o valoare mare pentru ca bătrânul să se ducă în casă să le dea rest. 

Lăsaţi singuri în curte, bărbaţii l-au urmărit pe bătrân şi au văzut unde îşi ţine banii. Doi dintre ei le-au distras atenţia victimelor, iar celălalt a acţionat.

Hoţii au furat din casa bătrânilor 44.000 de euro şi 100.000 de lei. Poliţiştii au deschis un dosar penal şi se pare că au deja un cerc de suspecţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Doi bătrâni din judeţul Iaşi aveau în casă peste 60.000 de euro şi hoţii au dat lovitura ziua în amiaza mare, cu moşnegii în curte