Antena Meniu Search
x

Doi copii din Ilfov și Galați au ajuns la terapie intensivă din cauza Covid-19. Unul dintre ei are 9 luni

Doi copii bolnavi de Covid-19 sunt internați, în acest moment, pe secțiile de terapie intensivă de la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală, respectiv la Spitalul din Galați.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 30.09.2020, 13:43

Doi copii din Ilfov și Galați au ajuns la terapie intensivă din cauza Covid-19
Doi copii din Ilfov și Galați au ajuns la terapie intensivă din cauza Covid-19 - Profimedia Images
  • Băiețelul de șase ani a fost transferat sâmbătă seară de la Spitalul Clinic de Copii “Dr. Victor Gomoiu” pentru că avea apendicită acută cu peritonită.
  • Celălalt copil este un bebeluș de 9 luni din Galați.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19.

Este vorba de un bebeluș de 9 luni din Galați, internat împreună cu mama lui, și ea pozitivă, și de un băiețel de 6 ani din Ilfov. 

Băiețelul de șase ani a fost transferat sâmbătă seară de la Spitalul Clinic de Copii “Dr. Victor Gomoiu” pentru că avea apendicită acută cu peritonită. A fost operat de urgență și apoi intubat.

Duminică a fost detubat, iar starea lui este ușor ameliorată. Potrivit medicilor, copilul primește oxigen și are o ușoară afectare pulmonară din cauza infecției cu Covid-19.

România a depășit pragul critic de 2.000 de infectări zilnice, în raportarea din 30 septembrie, numărul total de cazuri confirmate de Covid-19 în România ajungând la 127.572.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Doi copii din Ilfov și Galați au ajuns la terapie intensivă din cauza Covid-19. Unul dintre ei are 9 luni