Antena Meniu Search
x

Dezvăluiri TERIFIANTE în cazul tinerei terorizate de soțul violent. MESAJUL cutremurător trimis de femeie înainte de a intra cu mașina într-un TIR: "Mama mea cu suflet mare..."

Caz şocant într-o familie din judeţul Teleorman. Doi copii sunt filmaţi de tată în timp ce sunt puşi să fumeze. Îi creşte singur, după ce mama lor s-a sinucis.

Vezi și

Caz şocant într-o familie din judeţul Teleorman. Doi copii sunt filmaţi de tată în timp ce sunt puşi să fumeze. Îi creşte singur, după ce mama lor s-a sinucis. Ar fi fost traumatizată de soţ, s-a plâns de zeci de ori Poliţiei, dar agenţii spun că nu au putut face nimic.

De teama răzbunării violente, femeia şi-a retras de fiecare dată plângerile. După moartea ei, procurorii fac anchetă pentru înlesnirea sau determinarea sinuciderii.

Citește și O tânără TERORIZATĂ cu un PISTOL de soţul DROGAT s-a sinucis, intrând cu un SMART într-un TIR - VIDEO ŞOCANT

Un copil de nici 3 ani imită fumatul, încurajat chiar de tatăl lui care îl şi filmează. În alte imagini, bărbatul conduce în timp ce-l ţine pe cel mic în braţe, iar fratele iar fratele lui de 8 ani este pe scaunul din dreapta, fără centură.

Pe acelaşi subiect

Tatăl din Teleorman îşi creşte singur copiii, după ce mama lor s-a sinucis. A intrat cu maşina într-un TIR. Tânăra de 32 de ani nu ar mai fi susportat chinurile la care era supusă de soţul ei. 

La aproape o lună de la accident epava maşinii este în acelaşi loc, la câţiva paşi de cruce. Informaţiile din anchetă arată că şoferiţa a tras brusc de volan când s-a apropiat de TIR, iar pe asfalt nu s-au găsit deloc urme de frânare.

Înainte de a intra cu viteză într-un TIR care circula pe contrasens, Aurelia i-a trimis mamei sale un SMS în care şi-a cerut iertare de la mama ei și a rugat-o să aibă grijă de cei doi copii.

"Mama mea cu suflet mare să mă ierți dacă ți-am greșit și te rog să nu fii supărată pe mine, eu știu că te doare dar nu mai pot să-mi văd de copii", sunt cuvinte scrise de Aurelia mamei sale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Soţia l-a reclamat de peste 20 de ori la poliţie. Le-a spus agenţilor că a fost ameninţată cu pistolul şi că se teme pentru viaţa ei şi a copiiilor. Au fost percheziţii în casa lor, s-au găsit două arme. Însă, pentru că se temea de violenţă, de fiecare dată tânăra şi-a retras plângerile.

Acum, procurorii au extins ancheta şi fac cercetări pentru înlesnirea sau determinarea sinuciderii. Şi protecţia copilului a deschis o anchetă pentru a stabili dacă cei mici pot rămâne la tată. Bărbatul nu a fost găsit pentru a oferi un punct de vedere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Dezvăluiri TERIFIANTE în cazul tinerei terorizate de soțul violent. MESAJUL cutremurător trimis de femeie înainte de a intra cu mașina într-un TIR: "Mama mea cu suflet mare..."