Antena Meniu Search
x

Doi frati din judetul Alba s-au luat la bataie din cauza mamei lor

Un tanar din judetul Alba a ajuns in stare grava la spital pentru ca a vrut sa-si apere mama de furia fratelui lui mai mare. Cei doi s-au luat la bataie si, la un moment dat, au cazut prin una dintre ferestrele blocului in care locuiesc

Vezi și

Doua ambulante au ajuns imediat la interenvetie si s-au grabit sa acorde primul-ajutor celor doi frati. Unul dintre ei a aterizat chiar in curtea sediului politiei din Cugir, iar celalalt a cazut pe un gang, intre bloc si un gard de beton.

Cei doi barbati au fost transportati la spitalul judetean din Alba, in stare grava. “Pacient in stare critica preluat de la Unitatea de Primiri Urgente Cugir, cu traumatism cranio-celebral gradul III, a trebuit incubat. Pacientul e in stare critica”, a declarat un medic Smurd, Alba.

Cei doi frati s-au luat la cearta in momentul in care unul dintre ei a lovit-o pe mama lor. “M-a batut, mi-a dat un pumn in nas, dupa aceea Dani l-a luat si l-a scos aici, sa se culce”, a spus femeia. “Fratele meu, atat stiu, a sarit sa dea in mama.Si dupa aia s-a bagat Dani sau nu o mai bata pe mama. Am auzit un geam spart si, cand am venit aici, mama striga “Dani! Dani!”, a marturisit fratele celor doi.

Cei doi frati au ramas internati sub atenta supraveghere a medicilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » Doi frati din judetul Alba s-au luat la bataie din cauza mamei lor