Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Doi fraţi şi-au riscat viaţa să-şi salveze tatăl din ghearele unei ursoaice

Ciobanul a fost atacat, în drum spre casă, pe o cărare mai puţin umblată. Tocmai coborâse din căruţa în care erau băieţii săi când s-a trezit în faţa ursoaicei care era însoţită de doi pui.

de Redactia Observator

la 08.08.2014 , 08:55

 Ciobanul a fost atacat, în drum spre casă, pe o cărare mai puţin umblată. Tocmai coborâse din căruţa în care erau băieţii săi când s-a trezit în faţa ursoaicei care era însoţită de doi pui. Bărbatul e acum în grija medicilor.

Bărbatul de 48 de ani a pornit spre casă împreună cu cei doi fii ai săi de la stâna familiei, din Munţii Ţibleşului. La un moment dat, s-au oprit, iar ciobanul s-a dat jos ca să se asigure că pot ajunge acasă pe o scurtătură.

Chiar în acea clipă dintr-un tufiş au ieşit o ursoaică şi puii săi. Crezând că sunt puii ei în pericol, fiara a atacat! Băieţii ciobanului nu s-au pierdut cu firea când şi-au văzut tatăl în ghearele animalului.

Vezi și

Au început să facă zgomot şi au reuşit să alunge ursoaica în pădure. Apoi au sunat la 112. Omul va rămâne o perioadă în spital. Între timp ar putea fi audiat de poliţişti. Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri sociale » Doi fraţi şi-au riscat viaţa să-şi salveze tatăl din ghearele unei ursoaice