Antena Meniu Search
x

Doi profesori şi o bibliotecară din Piteşti, loviţi pe zebră de un şofer turc

Trecerea de pietoni a devenit trecere peste pietoni, la Piteşti! Doi profesori şi o bibliotecară au ajuns la spital, după ce un şofer turc i-a lovit pe zebră.

Vezi și

 Bărbatul vorbea la telefon despre nişte afaceri şi a recunoscut, cu nonşalanţă, că a uitat că nu e voie să facă asta, la volan. Unul dintre profesorii loviţi şi bibliotecara, care sunt în stare mai gravă, vor rămâne pentru mai multe zile în spital.

Din grupul de câţiva pietoni, trei dintre ei au căzut pe şoseaua rece, într-o clipă, precum piesele de domino. Cei doi profesori şi bibliotecara unui liceu din oraş n-au putut să se ferească de autoturismul care venea fulgerător înspre ei.

La volan era un afacerist turc. Ar fi vorbit la telefon, cu un alt om de afaceri, şi n-a mai putut să se concentreze la condus. Un moment de neatenţie care-ar fi putut fi fatal.

Domnul, coleg cu dascălii răniţi, e unul dintre cei câţiva norocoşi care-au zărit maşina la timp. El a sărit din calea ei. Cu toţii voiau să ajungă la autoturismele pe care le parcaseră peste drum de unitatea şcolară. Omul s-a retras la timp, dar tot s-a lovit la o mână.

Dintre cele trei victime, două sunt în rănite grav, iar pentru asta, şoferul turc va răspunde penal. Se pare că, tot cu aceeaşi maşină, unul dintre partenerii lui de afaceri a lovit un alt pieton din Piteşti, acum două săptămâni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » Doi profesori şi o bibliotecară din Piteşti, loviţi pe zebră de un şofer turc