Antena Meniu Search
x

Ogradă în centrul oraşului! Doi soţi din Hunedoara au adus viaţa de la sat în mijlocul mulţimii

O familie a adus viaţa de la sat. Doi soţi din Hunedoara, profesori, şi-au făcut o ogradă în care cresc sute de păsări, dar şi câţiva iepuri, câini şi pisici.

Vezi și

În mijlocul unui oraş, o familie a adus viaţa de la sat. Doi soţi din Hunedoara, profesori, şi-au făcut o ogradă în care cresc sute de păsări, dar şi câţiva iepuri, câini şi pisici.

Cei doi profesori au grijă de păsări ca de copiii lor. 

Doamna Ana este profesoară de matematică, iar domnul Viorel - dascăl de istorie. Le-a venit idea unei mici ferme, după ce au primit moştenire, de la o rudă, câţiva boboci de raţă. Au cumpărat şi alţii şi uite-aşa, ograda lor a crecut ca-n poveşti. Acum are 300 de vieţuitoare, fiecare cu un nume şi o poveste.

Şi, ca-n orice familie, când apar problemele, emoţiile sunt mari.

Răţuşca a făcut de la o bătătură din talpă pentru că e o raţă de rasă grea, după vreo 10 zile de tratament, am scăpat-o de la moarte, povesteşte medicul veterinar.

Pe lânga casa lor, mai cresc iepuri, pisici şi doi căţei.

Ograda este mereu deschisă pentru vizitatori, iar copiii vin în excursie cu şcoala. Cei care nu pot ajunge, sunt ţinuţi la curent cu întâmplările din viaţa necuvântătoarelor, pe Facebook. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Ogradă în centrul oraşului! Doi soţi din Hunedoara au adus viaţa de la sat în mijlocul mulţimii