Antena Meniu Search
x

BĂTAIE între taximetrişti, în stradă, la Galaţi. Şoferii de la doup firme rivale s-au încăierat la miezul nopţii

Reglare de conturi, azi-noapte, între doi taximetrişti de la două firme concurente din Galaţi!

Vezi și

Reglare de conturi, azi-noapte, între doi taximetrişti de la două firme concurente din Galaţi! Ca de obicei, în zonă au apărut colegii celor doi şi numai sosirea poliţiştilor a făcut ca altercaţia să nu degenereze într-o bătaie generală. Camerele de supraveghere din zonă au surprins momentele tensionate.

Pe imaginile surprinse de o cameră de supraveghere stradală se vede cum un bărbat se şterge la cap şi la arcadă şi se îndreaptă spre un taxi parcat pe marginea drumului. Apoi, în câteva momente după aceea, staţia se umple de maşini ale celor două firme rivale. Cum staţia taxi este la câţiva metri de Poliţie, oamenii legii au ajuns şi ei imediat la locul incidentului. După ce au liniştit spiritele, agenţii i-au condus pe taximetrişti către echipajul SMURD chemat şi el la faţa locului.

Crina Dragu - purtător de cuvânt IPJ  Galaţi: "Pe fondul unui conflict spontan, un taximetrist de 30 de ani a fost agresat de un coleg de 20 de ani." Şoferul bătut a ajuns la Spitalul de Urgenţă

După ce i s-au acordat îngrijiri medicale, bărbatul a fost lăsat să plece acasă. Poliţiştii au deschis în acest caz un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe. Surse din anchetă spun că între cei doi taximetrişti ar fi existat o înţelegere privind cursele externe şi că unul dintre ei nu i-ar fi plătit celuilalt comisionul pentru că i-ar fi cedat nişte drumuri. Şi, pentru că taximetristul s-ar fi făcut că plouă, a fost pedepsit de aşa-zisul binefăcător. 

Cei doi bărbaţi nu au dorit să comenteze asupra incidenului, mai ales că aranjamentele dintre ei ar putea să-i lase fără loc de muncă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » BĂTAIE între taximetrişti, în stradă, la Galaţi. Şoferii de la doup firme rivale s-au încăierat la miezul nopţii