Antena Meniu Search
x

Dorel loveşte din nou! În Câmpulung Muscel, un stâlp electric pare să fi răsărit chiar în mijlocul şoselei

Muncitorii care au asfaltat strada au turnat bitumul pe lângă stâlp şi. l-au lăsat acolo. Primăria spune că proiectul pentru mutare nu era gata iar drumarii.

Vezi și

Muncitorii care au asfaltat strada au turnat bitumul pe lângă stâlp şi. l-au lăsat acolo. Primăria spune că proiectul pentru mutare nu era gata iar drumarii. s-au grăbit. La fel au făcut şi cu un utilaj defectat în mijlocul drumului. Au asfaltat pe lângă el.

Despre stâlpul din mijlocul străzii vorbeşte acum un întreg cartier din Câmpulung Muscel. 

Mare le-a fost bucuria localnicilor când văzut că încep lucrările de asfaltare, însă au acum pe cap altă problemă. Un stâlpul electric tronează între cele două benzi şi este un pericol. 

Muncitorii care au asfaltat strada au decis să toarne covor asfaltic de jur împrejurul stâlpului. Şi ca şi nu ar fi fost suficient, pe aceeaşi stradă, a rămas o zonă neasfaltată. Totul din cauza unui utilaj agricol defect. Cum maşinăria nu a fost mutată... s-a turnat bitum... pe lângă ea. 

Autorităţile spun că la momentul asfaltării, aveau în lucru un proiect prin care stâlpul urma să fie mutat. Doar că drumarii... s-au grăbit şi nu au mai aşteptat finalizarea lui. 

Lucian Ionescu, consilier local: "În urmă cu o lună acest drum nu era asfaltat, stâlpul evident era tot în mijlocul drumului. A existat o hotărâre de consiliu local, prin care se făcea o rectificare bugetară şi erau alocaţi bani pentru devierea liniei de medie şi pentru mutarea acestui stâlp."

Ioan Ţăroiu, primarul oraşului Câmpulung: "Urmează a fi reamplasat.  Nu am avut toate aprobările de la Electrica în timp necesar şi nu am putut să facem achiziţia, că ei nu fac mutarea şi trebuie să îl mutăm noi."

Municipalitatea va plăti acum pentru mutarea stâlpului buclucaş. Inclusiv pentru reasfaltarea şoselei.

O situaţie de-a râsu'-plânsu' s-a petrecut şi în Suceava, acolo unde drumarii au trasat un marcaj peste o vulpe moartă de pe marginea şoselei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Dorel loveşte din nou! În Câmpulung Muscel, un stâlp electric pare să fi răsărit chiar în mijlocul şoselei