Antena Meniu Search
x

Doua dintre tablourile furate de romani din muzeul din Rotterdam ar fi fost arse

Doua dintre cele sapte tablouri furate de romani din muzeul din Rotterdam ar fi fost arse. Informatia vine de la mama unuia dintre suspecti. Femeia a declarat ca ea a ars operele semnate de Matisse si Gauguin.

Vezi și

UPDATE 23:40 Mama suspectului a fost retinuta pentru nerespectarea regimului armelor. In casa acesteia au fost gasite patru pusti.

In casa familiei lui Radu Dogaru ar fi ajuns tablourile semnate Matisse si Gauguin. Le-ar fi vazut mama si matusa romanului, chemate si astazi la audieri de procurorii DIICOT.

Mama le-ar fi spus anchetatorilor ca ea a ars operele de arta evaluate la 60 de milioane de euro. Este posibil, insa, ca astfel sa-si apere fiul, adica sa ia vina asupra sa.

Procurorii au anuntat in urma cu putin timp ca mai au un suspect de prins in acest caz. Al patrulea hot este deja urmarit si in tara, si in strainatate. Romanii au dat lovitura in octombrie, anul trecut si au fost prinsi trei luni mai tarziu.

In dosar, apare si numele lui Catalin Botezatu, pentru ca asistentul sau ii cunoaste pe suspecti si i-ar fi dus la un colectionar de arta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Doua dintre tablourile furate de romani din muzeul din Rotterdam ar fi fost arse