Antena Meniu Search
x

Drept la replică din partea Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea din România

După apariţia în programele informative a unei ştiri cu credincioşi rugându-se în stradă, Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea a cerut drept la replică. 

de Redactia Observator

la 03.04.2020, 17:12

Vezi și
  • Dreptul la replică a fost prezentat integral.
  • Vine în urma difuzării unei știri.

După apariţia în programele informative a unei ştiri cu credincioşi rugându-se în stradă, Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea a cerut drept la replică. 

Vă prezentăm, în continuare, dreptul la replică:

"Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea din România precizează în mod clar că persoanele menţionate atât în ştirea scrisă, cât şi în reportajul video nu sunt credincioşi adventişti, nu aparţin Bisericii Adventiste şi sunt cunoscuţi ca frecventând Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea. De altfel, în localitatea Fântânele din judeţul Dâmboviţa, nue xistă nicio comunitate religioasă adventistă. Mesajele publice emise de Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea din România, prezente pe site-ul www.adventist.ro, stau drept dovadă cu privire la măsurile pe care le-am luat de la începutul crizei provocate de Coronavirus. Credincioşii adventişti au respectat şi vor respecta măsurile instruite de autorităţi" , a transmis Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din România.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Drept la replică din partea Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea din România