Antena Meniu Search
x

După Bac, toate drumurile duc spre Vamă. Absolvenţii de liceu au venit la ultima probă cu bagajele deja făcute

După Bacalaureat, toate drumurile duc la mare! Absolvenţii de liceu au venit la ultima probă a examenului cu bagajele deja făcute. Şi au plecat apoi direct spre gară.

Vezi și

După Bacalaureat, toate drumurile duc la mare! Absolvenţii de liceu au venit la ultima probă a examenului cu bagajele deja făcute. Şi au plecat apoi direct spre gară. Cu direcţia Vama Veche. Pe plaja de acolo, vor încinge o petrecere tot weekendul şi vor îngropa adânc în nisip problemele de fizică, biologie, geografie sau logică.

Cu emoţii, pe o ploaie torenţială, elevii de la Colegiul Gheorghe Lazăr din Capitală au venit de la 7 şi jumătate dimineaţa la a treia probă scrisă a Bacalaureatului. 

Aproape patru ore mai târziu, când au ieşit de la ultimul examen, a ieşit şi soarele. Exact ce aşteptau cu toţii.

Trenul spre Constanţa s-a umplut în gara de nord. În nici trei ore, liceenii au şi ajuns pe litoral. 

Indiferent de vreme, petrecerile absolvenţilor de liceu vor ţine până dimineaţă pe plaja din Vama Veche. Iar răsăritul de după Bac, la malul mării, va fi cu siguranţă o amintire bine păstrată pentru aceşti tineri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » După Bac, toate drumurile duc spre Vamă. Absolvenţii de liceu au venit la ultima probă cu bagajele deja făcute