Antena Meniu Search
x

După ce și-a ucis bunica, mătuşa şi un văr a ieșit cu băieții la păcănele

Şi-a ucis bunica, mătuşa şi un văr, după care a ieşit cu băieţii la păcănele. E traseul halucinant al tânărului arestat la Constanţa pentru triplu asasinat.

Vezi și

 Şi-a ucis bunica, mătuşa şi un văr, după care a ieşit cu băieţii la păcănele. E traseul halucinant al tânărului arestat la Constanţa pentru triplu asasinat.

După ce a comis triplul asasinat, tânărul de 21 de ani intră în barul din Cumpăna însoţit de 5 prieteni. Parcă ar fi la o ieşire obişnuită cu băieţii. Poartă o pereche de bermude albastre, un hanorac negru cu mânecă lungă şi ghete de baschet. Merge în fruntea grupului şi păşeşte sigur şi relaxat.

Intră în bar, se aşează la o masă chiar lângă uşă şi, tacticos, îşi aprinde o ţigară. Are gesturi fireşti şi stă de vorbă cu prietenii lui. Au trecut doar patru ore de la tripla crimă de care e acuzat, dar nimic din comportamentul lui nu îl trădează. Nu le-a dat prietenilor niciun motiv să creadă că ceva nu e în regulă cu el.

Cu zâmbetul pe buze, suspectul a comandat şi de băut. Bani avea. Ţinea în buzunar pensiile bunicii şi mătuşii. Banii pentru care le-ar fi ucis. La un moment dat se ridică de la masă şi merge lângă unul din prietenii săi care se joacă la aparate. Se distrează şi el la păcănele. Apoi pleacă aşa cum a venit. Relaxat şi nonşalant alături de amicii de pahar.

Angajaţii localului nu îşi amintesc dacă tânărul le-a făcut cinste prietenilor. Ce e sigur este că a plătit cel puţin partea lui de consumaţie. Apoi a plecat acasă la unul dintre amici, fost coleg de celulă la penitenciar. Acolo a şi petrecut noaptea de după tripla crimă. Tot de acolo l-au săltat poliţiştii, a doua zi.

E una dintre întrebările la care anchetatorii speră să capete cât mai repede un răspuns. Deocamdată, tânărul nu şi-a recunoscut crimele. O expertiză psihiatrică urmează să dovedească dacă tânărul are discernământ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » După ce și-a ucis bunica, mătuşa şi un văr a ieșit cu băieții la păcănele