Antena Meniu Search
x

Elena Udrea e regina poşetelor. Şi-a cumpărat cu banii jos o geantă 100.000 de dolari

Elena Udrea şi-a cumpărat, cu banii jos, o geantă care se vinde pe internet cu zeci de mii de dolari. Informaţia apare în rechizitoriul DNA, din dosarul Gala Bute, în care Udrea a fost trimisă în judecată

Vezi și

Elena Udrea şi-a cumpărat, cu banii jos, o geantă care se vinde pe internet cu zeci de mii de dolari. Informaţia apare în rechizitoriul DNA, din dosarul Gala Bute, în care Udrea a fost trimisă în judecată

Anchetatorii susţin că fostul ministru al Turismului şi-a cumpărat o geantă râvnită chiar şi de vedete de la Hollywood. Este vorba de o poşetă Hermes Birkin Crocodile, care costă, între 50.000 şi 100.000 de dolari. Procurorii lasă să se înţeleagă că Udrea şi-a permis-o din şpagă. 

Ar fi prima dată, când pasiunea pentru poşete îi creează însă, probleme de natură penală. Procurorii susţin în rechizitoriul prin care au trimis-o în judecată în dosarul Gala Bute, că Udrea şi-ar fi luat în 2012, o geantă exclusivistă din şpagă. Este vorba de o poşetă Hermes Birkin Crocodile al cărei preţ variază pe site-ul ebay.com între 50.000 şi 100.000 USD.

Ar fi plătit cash, spun tot anchetatorii, care nu au reuşit să găsească sursa banilor. Avocaţii Elenei Udrea susţin că fostul ministru avea suficiente venituri ca să-şi permită un astfel de accesoriu de lux.

Sunt puţine femei din România care deţin o geantă Hermes. Cu atât mai puţin o geantă Hermes Birkin Crocodile, care ajunge până la 100.000 de dolari. Noi nu am găsit-o în magazine. Cu banii daţi de Elena Udrea pe geantă îţi poţi cumpăra un apartament cu trei camere sau două autoturisme de lux.

De-a lungul timpului, Udrea a iscat mai multe scandaluri cu ţinutele şi genţile sale. De exemplu în 2011, când a purtat o rochie Dolce & Gabbana, plină de stele care se vinde cu 14 mii de lire sterline, potrivit un reviste de profil din Marea Britanie.

Elena Udrea a recunoscut în urmă cu trei ani, că hainele şi genţile sunt printre puţinele sale bucurii, în conditiile în care nu are copii si nici case sau masini scumpe.

După izbucnirea scandalurilor Microsoft şi Gala Bute, tot ea a povestit că a avut bani de rochii şi poşete, de la fostul ei soţ, Dorin Cocoş.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Elena Udrea e regina poşetelor. Şi-a cumpărat cu banii jos o geantă 100.000 de dolari