Antena Meniu Search
x

Elena Udrea, excentrica blondă de la Cotroceni

De zece ani, Elena Udrea e pata de culoare din politica românească. Criticată de unii, admirată de alţii şi protejată de Traian Băsescu. Un personaj extravagant, care a acceptat orice provocare

Vezi și

De zece ani, Elena Udrea e pata de culoare din politica românească. Criticată de unii, admirată de alţii şi protejată de Traian Băsescu. ***Un personaj extravagant, care a acceptat orice provocare

A croşetat în direct, a mers cu căruţa, a făcut sarmale şi a îmbrăcat cu aceeaşi dezinvoltură şi fuste mini, şi costume populare. A condus un minister pe tocuri, iar în cursa pentru Cotroceni s-a aruncat. cu paraşuta.

Cea mai controversată blondă a politicii româneşti a fost cândva brunetă. La 17 ani, Elena Udrea se lupta pentru titlul de Miss Adolescenţa. Un an mai târziu, devenea blonda de la Drept. Iar în 2004, intra în echipa lui Traian Băsescu. Mai întâi la Primăria Capitalei, apoi la Cotroceni. Acolo unde s-a născut o legendă.

O fustă scurtă, un costum roz şi un decolteu generos au alimentat zvonurile din jurul doamnei Udrea. Pe atunci, proaspăt căsătorită cu Dorin Cocoş. Printre intrigile politice, ea a defilat întotdeauna cu zâmbetul pe buze. Deseori pe tocuri, uneori pe cal.

În 2008, Elena Udrea a devenit ministrul Turismului. Din mandatul ei, România a rămas cu un brand de ţară, zeci de săli de sport, un patinoar şi o colecţie de momente savuroase.

Dar succesul profesional a venit la pachet cu un eşec sentimental. În 2013, după fix un deceniu de căsnicie, Elena Udrea a divorţat de Dorin Cocoş. Aniversarea de 40 de ani a prins-o singură.

Valentine's Day a prins-o cu fetele. La shopping, în Paris. Elena Udrea, şefa Diicot, Alina Bica şi fosta şefă a Companiei Naţionale de Investiţii, Ana Maria Topoliceanu au stat la unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Europa.

Şi când părea că le-a trăit pe toate, Elena Udrea s-a reinventat încă o dată. S-a aruncat în cursa pentru Cotroceni. Din avion. Saltul cu paraşuta nu i-a adus prea multe voturi. Visul ei de a conduce ţara nu s-a mai împlinit. Iar azi, la DNA, după 10 ani în care a colorat politica românească, Elena Udrea a defilat în non-culori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Elena Udrea, excentrica blondă de la Cotroceni